25.11.2013, 21:47 | #21 | |
|
Cevap: Samsun'dan Selamlar (Ejderask)
Alıntı:
Ejdeeer, burada Maani bölümüde var, Öyle bir durumda, Orada Öcünü alirsin.
Istersen simdiden bir göz at. http://www.forumgercek.com/geyigin-h...ldiiggggg.html
25.11.2013, 21:56 | #22 | |
|
Alıntı:
Öç almaya gelince kendimce bazı şiirlerimde bunu yaptım bile. Şiir denen nedir kafiyesi mi hecesi mi? Yoksa şiir denen ilham mı düşüncemi Boşuna ne sayıyorsun ki hecelerimi Boş ver hesabı düşünsene sözlerimi Bana ne heceden bana ne kafiyeden Yazacağım ne gelirse gönlümden Şiir derinden bir histir kural tanımaz Ben anlamam ki zaten Türkçeden Aklıma ne gelirse aniden onu dizerim Yazdıklarımla dostlara nasihat ederim Türkçem iyi değil Doğuştan Gurbetçiyim Bir Duygu selidir, gözyaşıdır sözlerim Belki alçak olan kalbin yatışır Belki faziletli kalbin şefkatlindir Önemli olan elbet şiirin içeriği Al nasihati boş ver hecelerimi 09/09/2002 Zorla güzellik olmaz Isırgan otu güller açmaz Kalbi taş tutana Sözlerim işe yaramaz Şiirlerde göz yaşı saklı Hepsi gönülden aktı Duyguları kenara iten Farkına varamaz Aşkı bilmeyenler Gönülden görmezler Sevgiden mahrum olan Öğütten anlamaz 20/6/2002 Aşksızlara verme öğüt, Öğüdünden alır değil. Aşksız kişi hayvan olur, Hayvan öğüt bilir değil. (Yunus Emre) |
|
3 Üyemiz Ejderaşk'in Mesajına Teşekkür Etti. |
25.11.2013, 22:05 | #23 |
|
Nede olsa, su Mani bölümüne yeniden bak, sakin ama benimkileri okuma, Haftalarca kalirsin, O uzun satirlarin ardinda.
Hosuna gideceginden eminim.
25.11.2013, 22:08 | #24 |
|
Hoşgeldin Ejderaşk...
|
2 Üyemiz Tntcool'in Mesajına Teşekkür Etti. |
26.11.2013, 15:38 | #25 |
|
Foruma hoşgeldin @Ejderaşk
|
2 Üyemiz Cansuyu'in Mesajına Teşekkür Etti. |
26.11.2013, 16:03 | #26 |
|
Hoşgeldiniz , Keyifli Forumlar...
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
ejderask, hatalarım, için, samsundan, selamlar, yazılım, şimdiden |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |