Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > İlginç Haberler

İlginç Haberler Sık rastlanılmayan haberler

Yeni Konu aç  Cevapla

Seçenekler
Eski 05.07.2020, 16:40   #1
Canan
Çiçekci kız

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Demet Akalın: Keşke Herkesin Reisle Beş Dakika Geçirme Şansı Olsa

Demet Akalın: Keşke Herkesin Reisle Beş Dakika Geçirme Şansı Olsa

Şarkıcı Demet Akalın, Sabah'tan Sonat Bahar'ın sorularını yanıtladı.

Şarkıcı Demet Akalın, Sabah'tan Sonat Bahar'ın sorularını yanıtladı. Saray konserlerinde yer alan Akalın kendisini eleştirenlere tepki gösterdi. Akalın, "Keşke herkesin Reis'le beş dakika geçirme şansı olsa" ifadelerini kullandı.

Demet Akalın'ın açıklamalarının bir kısmı şöyle:

"Tabii ki sanatçıları da düşünecek Cumhurbaşkanı, biz de halktan gelen insanlarız. Bizle birlikte iş yapamayan, garsonu, valesi, işletmecisi vs, birçok insan var. Bir tek biz ekmek yemiyoruz ki. Kimsenin beklemediği bir durumdu, "Ben geçinemiyorum" dediğimde insanlar püskürdü. "Nasıl geçinemez, büyük paralar kazanıyor" diye. Büyük başın, derdi büyük oluyor.

Ben kaç aileye bakıyorum. Ev kredisi ödüyorum. Ev kredim olmasa, şahaneyim. Bir tane kartım geçen ay bin 500 lira geldi. Kız arkadaşlarıma dedim ki; "O İstinyepark'ın önünden geçilmese bu kartlarla idare ediliyormuş." Ben küçük bir yerden geliyorum ve babam deniz subayıydı. Baba parasıyla büyümedim. Kabul, sanatçılar olarak güzel paralar kazanıyoruz. Ama o linç edenlere sormak isterim, ceplerinden bir 5 lira Mehmetçiğe ya da bir sosyal yardım kuruluşuna destek oluyorlar mı! Geçen sene 250 bin lira bağışladım, helali hoş olsun. Ben kazancımı önce Mehmetçikle, sonra hasta bebek, çocuklarla paylaşıyorum... Başka sanatçı arkadaşlarım başka türlü... Bir şekilde bir şeyin ucundan tutuyoruz. Ama insanlar algılamak istedikleri gibi algılıyor. Herkes kendi tarafında olsun istiyor, öyle bir dünya yok. Herkes çok hazırlıksız yakalandı, kenarda köşede birikimlerle dönüyorsun.

İçişleri bakanı istifa ettiğinde saatlerce ağladım.
Durmadan ağladım, "İnşallah Reis istifayı kabul etmez" diye dua ettim. Çok fazla dobra olmak, aklına geleni söylemek iyi bir şey mi bilmiyorum. Bunun geçmiş zamanlarda çok zararını da gördüm ama şu zaman için onlara zarar diye bakmıyorum. Ben kendi dünyamda doğruya doğru diyen bir kadınım!

Bu konserler için Cumhurbaşkanı'na teşekkür ettikten üç gün sonra anladılar ki, ben Mihriban'ı okuyamamışım! Teşekkür ettim öyle anlaşıldı. Ama beni geçen hafta kim aradı? Selda Bağcan... Bana destek oldu, ondan önce de Mahsun Kırmızıgül aramıştı. Geçen sene de otobanı övmüştüm, Cumhurbaşkanımız beni aramıştı. Adam ne yapsa yaranamıyor. İnsanların biraz daha önyargısız bakması gerekiyor konulara. Keşke herkesin Reis'le beş dakika geçirme şansı olsa. Ben Cumhurbaşkanımızla sohbet ederken, dayımla, abimle, ailemden biriyle sohbet eder gibi hissediyorum, derdimi o rahatlıkla anlatıyorum."

Kaynak
Eski 05.07.2020, 16:45   #2
Canan
Çiçekci kız

Standart Cevap: Demet Akalın: Keşke Herkesin Reisle Beş Dakika Geçirme Şansı Olsa

Bu bir haber değeri olmayan magazin konusu ama, biraz gülelim, biraz de sinirlenelim diye paylaşayım istedim

Ayrıca, böyle bir yalakalık örneği yazıyı nereye ekleyeceğimi de bilemedim.

Eski 05.07.2020, 17:02   #3
OkyanusunKalbi
WoodStock

Standart Cevap: Demet Akalın: Keşke Herkesin Reisle Beş Dakika Geçirme Şansı Olsa

Çok itici, çirkin ve zevksiz bir kadın.

Her zaman iktidara yaranmaya çalışmıştır.
3 Üyemiz OkyanusunKalbi'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 05.07.2020, 17:07   #4
Tura
Müdavim

Dalkavukluk bir esnaf çeşitidir. Kibar ve zengin insanları eğlendirmek üzere var olan bir dalkavuk esnafı var idi. Geçimlerini bu yönde kazanırlardı. Kavuk giyerlerdi. Her esnafın bir kavuğu vardı ve kavuğun önünde o esnafı resmeden bir alamet olurdu. Dalkavuk esnafının işareti yoktu ve kavukları sadeydi Bu nedenle işaretsiz kavuk manasına gelecek şekilde Dalkavuk adını aldılar.

Osmanlı döneminde dalkavuk para tarifesinden bir kaç örnek.

1-Dalkavuğun burnuna fiske vurma 20 para
2-Yüzüne tokat atma 30 para
3-Yüzüne kömür sürme 37 para
4-Mindedrden alaşağı etme 30 para
5-Sapı ile beraber üzüm yedirme 40 para
6-Kafasına yumruk indrme 40 para
7-Fınık sıcanını agzına kapatma 400 para

Böylece devam eder gider
Eski 05.07.2020, 21:18   #5
Ehli_Rey
Tam Üye

Keşke herkesin
Demet Akalın kadar bu dünyada sansı olsa

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
akalın, dakika, demet, geçirme, herkesin, keşke, olsa, reisle, şansı

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler