|
Dünyadan Tarihi Yerler ve Mekanlar Dünyanın önemli tarihi yer ve mekanları |
|
Seçenekler |
13.02.2014, 11:38 | #21 |
|
Cevap: Mostar Köprüsü | Bosna-Hersek
Saol Babam döndü orda kalmadı ama bizim yanımızdada kalmadı. Türkiyeye geldikden sonra çok yaşamadı Beni onsuz bırakıp gitti.
13.02.2014, 11:42 | #22 | |
|
Alıntı:
Başın sağolsun... şimdi daha çok üzüldüm işte... Allah annene sana ve kardeşlerine uzun ömür versin.. Babanın da mekanı cennet olsun.. |
|
29.06.2014, 20:02 | #25 |
|
Tüm dünyanın bildiği bu ünlü köprünün top mermileriyle yıkılışını da biliyorum, tekrar restore edilişini de. Tarihe tanıklık etmişim ben ya.
29.06.2014, 20:14 | #26 |
|
Ecdat yadigârı topraklar...Ne zaman izlesem televizyonda veya böyle resimlerini görsem içim sızlıyor...
22.08.2014, 10:14 | #29 |
|
Güzel fotoğraflar için teşekkürler Lion..
bosna, detayları, hersek, köprü, köprüsü, mostar, nehri, neretva, restoresi, tarihi, yıkılışı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |