11.11.2014, 00:12 | #1 |
|
Format Değiştirmek
Arkadaşlar php formatın da olan bir kataloğu indirmek istedim, başarılı olamadım. Web sitesi tasarımı yapan bir arkadaşımdan yardım istedim o da başarılı olamadı.
Kataloğu indirmek istediğimiz de resimler inmiyor. Resimlere ait teknik veriler iniyor. Resimler inmeyince de verilerin bir kıymeti kalmıyor. Bu kataloğu formatını değiştirerek indirebilirmiyiz? Bu kataloğu orijinal şekliyle indirmek için ne yapmak gerek? |
C.Doğan'in Mesajına Teşekkür Etti |
11.11.2014, 00:29 | #2 |
|
Cevap: Format değiştirmek.
PHP dosyalarini indirip, hepsini dogru düzgün görebilmek icin, kendin ilk önce bir Server kurman lazim.
Script, yazilimlari anca Server üzerinden islemlerini yapabilirsin. Su Program yardimci olabilir.: PHP - Dateien öffnen - Download - CHIP
14.11.2014, 01:10 | #3 |
|
Cevap: Format Değiştirmek
Büyük ihtimal kaynak kodlarından kaynaklanıyordur . farklı kaydet diyerek sayfayı indiriyorsun sanırım . css e veya xml e gömülü oldugundandır. Yardımcı bir program ile dene istersen bu islerde çok geri kaldım bir program önerisi yapamayacağım . web sitenin adresini verirsen başks bir yolla deneriz
Gerçek şu ki; saat 12:12 olduğunda kimse seni düşünmüyor, şifreleri 1234 yapan insan hala yaşıyor, noel baba yok, tam karşıya geçerken kırmızı yanacak, istediğini alsan da aklın alamadığında kalacak, az kalan yemek daha lezzetlidir, pastayı kesen pasta yiyemez, gece tırnak kesersen ömrün kısalmaz ve sakın kendini başka dünyadan zannedip triplere girmeye kalkma. ne yazık ki pizzanın ambulanstan önce geldiği bir ülkenin en nadide vatandaşlarından birisin sen de.. Hayat işte. O bakımdan diyeceğim o dur ki ; Başımız toprak, sonumuz toprak; mühim olan, çamurlaşmadan yaşamak.. |
2 Üyemiz Hara-Kiri'in Mesajına Teşekkür Etti. |
14.11.2014, 08:09 | #4 | |
|
Alıntı:
|
|
14.11.2014, 13:00 | #5 |
|
PDF olarak indirmeyi sunmuyorlarmi?.
15.11.2014, 11:50 | #6 |
|
|
15.11.2014, 13:26 | #7 |
|
Sayfayı farklı kaydet seçenekler Web sayfası tamamı. Php de gelir resimlerde
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
2 Üyemiz Abartmatozu'in Mesajına Teşekkür Etti. |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
değiştirmek, format, indirmek, istedim, kataloğu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |