30.10.2012, 21:29 | #11 |
|
Cevap: Çerkez Ethem
Sevgili Serseri,
üstte Karagöz'ün verdiği linkleri tıklayıp okumanı öneririm. Ben bakmadım o linklere ama Nutuk' tan olduğuna göre bilirim ne yazdığını. Yunanistan'a, yunanlılarla beraber döndüğünüde göreceksin mağlubiyetten sonra.
30.10.2012, 21:40 | #12 |
|
Verilen linkleri zaten okudum ebook ta anlamaya çalıştım ama anlayamadım maalesef
Ben sadece bu durumun Atamızın günlükleri yada resmi tarihte gözüken kayıtlarla çözülemeyeceğinin arkasındayım.. bu bir tür belirsizlik.. Konunun kapanmasını istiyorum abi yoksa daha fazla saçmalayıp rezil olabilirim gerek yok bunlara yani
30.10.2012, 21:45 | #13 |
|
Oyyy Serserim benim, rezillik falan niye olsun ya?
Senin ruhunu biliyorum ve bu nedenle yazıyorum sana. Herkes herşeyi bilecek diye bir şey yok. Sadece ben kendimce bildiklerimi paylaştım seninle ve biraz daha araştırmanı rica ettim. Fikrine saygım var, öptüm gözlerinden.
çerkez, ethem |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |