24.08.2010, 00:18 | #1 |
|
Şemsiyemin Ucu Kare & Brenna Maccrimmon
Şemsiyemin ucu kare Yok mu şu derdime çare... O yar güzel, ben biçare... Çaresiz dertlere düştüm Bir vefasız yare düştüm... Şemsiyemin ucu baston Söyle canım kimdir dostun... Öldürmeye var mı kastın Kastın azabına düştüm Bir vefasız yare düştüm... Ocak ocak kum eşerim... Sensin benim yar şekerim... Bilmez misin ne çekerim; Çektiklerim yar elinden, Şivekarın o dilinden... KARE : Kara BİÇARE : Çaresiz ŞİVEKAR : Şiveli, nazlı Yöre : RUMELİ Kaynak Kişi : Süleyman ÇAKAL Derleyen : Muzaffer SARISÖZEN
24.08.2010, 00:29 | #2 |
|
Cevap: Şemsiyemin Ucu Kare & Brenna Maccrimmon
Ellerine sağlık, teşekkürler Sultan...
30.09.2010, 23:40 | #5 |
|
Sesini tanıdık bir türkücüye benzetiyorum sanki ama çıkaramadım...
Teşekkürler Sultanım çok hoş... |
Lilium'in Mesajına Teşekkür Etti |
30.09.2010, 23:53 | #6 |
|
Brennayı Elveda Rumeli ve Babazula sayesinde tanıdım... Trakya insanını ve müzik kültürünü çok iyi tanımış kişiler arasında olmasına rağmen geç tanıştım kendisiyle... |
OkyanusunKalbi'in Mesajına Teşekkür Etti |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
kare, şemsiyemin |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |