21.01.2010, 17:45 | #11 |
|
Cevap: Gidemem
Beni de alın yalnızlar rıhtımına
21.01.2010, 18:53 | #12 |
|
bu nedir yaw herkes bunalımda en iyisi ben çıkayım burdan
güzel parça teşekkür paylaşım için
21.01.2010, 19:06 | #13 |
|
Biliyorum...
Bendeki bu yürek sendeyken, Sen hala bendeyken, Gidemem... güzeldi laleciğim..yüreğine sağlık...
UMUT GÜNEŞİ bir anlamı olmalı her sabah doğan güneşin, yağan yağmurun, açan çiçeğin... Uçan kuşun, kelebeğin... Yüzde beliren bir tebessümün... yanaktan süzülen damla damla gözyaşının... Ne çok neden var yaşamak için yorulmamalı yaşanmış acılara direnmeli! yağan yağmur gibi düşsede acılar yüreğine bir bir.. bir gülümseme ile dağıt hüzün bulutlarını! tıpkı doğan güneşlerin doğayı yeşerttiği gibi... yeşertip umutları filizlenmeli yaşam sevinci! ne yeminler bozdum.....
|
Umutgüneşi'in Mesajına Teşekkür Etti |
03.07.2010, 18:35 | #14 |
|
Bir değil bin hançer oturur nah şurama, gidemem... [MEDIA]http://www.iyidosya.com/public/4510/ferhat%20gocer%20-%20Gidemem.mp3[/MEDIA]
|
03.07.2010, 18:40 | #15 |
|
Bazen daha fazladır her şey
Bir eşikten atlar insan Yüzüne bakmak istemez yaşamın O kadar azalmıştır anlam O zaman hemen git radyoyu aç bir şarkı tut Ya da bir kitap oku mutlaka, iyi geliyor Ya da balkona çık bağır, bağırabildiğin kadar Zehir dışarı akmadan yürek yıkanmıyor Ama fazla da üzülme, hayat bitiyor bir gün Ayrılıktan kaçılmıyor Hem çok zor hem de çok kısa bir macera ömür Ömür imtihanla geçiyor Ben bu yüzden hiç kimseden gidemem gitmem Unutamam acı tatlı ne varsa hazinemdir Acının insana kattığı değeri bilirim küsemem Acıdan geçmeyen şarkılar biraz eksiktir Ben bu yüzden hiç kimseden gidemem gitmem Unutamam acı tatlı ne varsa hazinemdir Acının insana kattığı değeri bilirim küsemem Acıdan geçmeyen şarkılar biraz eksiktir Bir şiirden, bir sözden Bir melodiden, bir filmden Geçirip güzelleştirmeden can dayanmıyor Yıldızların o ışıklı fırçası azıcık değmeden Bu şahane hüzün tablosu tamamlanmıyor Ama fazla da üzülme, hayat bitiyor bir gün Ayrılıktan kaçılmıyor Hem çok zor hem de çok kısa bir macera ömür Ömür imtihanla geçiyor Ben bu yüzden hiç kimseden gidemem gitmem Unutamam acı tatlı ne varsa hazinemdir Acının insana kattığı değeri bilirim küsemem Acıdan geçmeyen şarkılar biraz eksiktir *** Şiir güzel ama şarkı çok daha güzel... Gitmek zor gelir bazen... Teşekkürler Lale... |
03.07.2010, 19:22 | #16 |
|
geçen yıl çok dinlerdim
teşekkürler ..
03.07.2010, 21:41 | #17 |
|
İnsan kafasına koydumu gitmeyi, gözü hiçbirşey görmez....
Dirsekleri dizlerinde iki elinin arasında kafası Pişman olsada!!! Sonra kader diyerek avutacak da olsa, yazık olacak da olsa Gitmiştir, neyi değiştirir bu teselli! Geride kalan baka kalır sadece. Gitmek isteyen için en yakışan harekettir el sallamak Bu şarkıda yalan olur. Ellerine sağlık
gidemem |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |