![]() |
![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ben; Hadi bakalım bu sefer de harika bir iş çıkaracağız
![]() |
#2 |
![]() !!Subutay; Mars'ta boş arazi çok. Ali Ağaoğlundan önce davranıp bizim şirkete 3-5 arsa kapatırım artık.!! Ali Ağaoğlu bildiğim kadarıyla marsın komple tapusunu almış,kimse haberdar değil,gizli tutuluyor,şu an için bir planı yok,bazı keklerin oralarını ağaçlandırmalarını bekliyor,sonra icraata geçecekmiş. ![]() |
![]() |
15 Üyemiz Kartal'in Mesajına Teşekkür Etti. | Banemin, Basakca, Canan, Gulbade, Heliosaga, Insanlikarayan, LaLe, Liaaa, Muradyum, nurideniz34, Öykü, ReaL, Sevda, Subutay, Zeynep Sappho |
![]() |
#3 |
![]()
Sıcağı sıcağına güncel olanı yakalamışsın yine Banemin
![]() ReaL'i gözümün önüne getirdim, Mars'a gitsek sahiden de getirir yanında o kadar eşyayı. Ya Duayen'e ne demek lazım ![]() ![]() Muradyum'un gözlükleri demek yer imi olarak kullanılıyormuş ![]() Fatih ortalıkta, foruma yeni geldim ama sevdim, diyor. Fakat onu bir türlü dikkate alan yok. Yahu bir duyun çocuğu. Cliff, dikkat et C.C. seni Mar'ta o çukurlara gömmesin ![]() Bu grupla biz tüm gezegenleri gezeriz Banemin ![]() İyiki imha etmişim eskilerini, hiç olmazsa yenilerine kavuştuk sayemde ![]() Teşekkürler ve ellerine sağlık. Devamını sen şimdiden yazmaya başla ![]() |
![]() |
18 Üyemiz LaLe'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#4 |
![]() Alla alla LaLe hanıma bakın hele.. Nasıl da keyifle gülüyor..
![]() |
#5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Banemin bu ne kardeşim?..İnsanı büyülüyor.Tam bir aile tur'u olmuş..
''Baltalı ilah öldü,yaşasın baltalı ilahe!'' Yunus'u bana döğdüreceksin en sonunda.. Bütün arkdaşlara daha yakın his ettim kendimi.Bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete. Yalnız beni sağda musait bir yerde indirin,birini döğmem gerek. ![]() Eline sağlık dostum. |
![]() |
16 Üyemiz Muradyum'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#6 |
![]() Sadece girişti bu ama nasıl çıkacağız bilemem.
![]() |
#7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Mumin usta?..Bizim Mumin şu sanayideki..O zaman:
-Eşhedü en la ilahe illallah... ![]() ![]() ![]() * |
![]() |
14 Üyemiz Muradyum'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#8 |
![]()
Banemin harikasın. Herkesin, her özelliğini oturduğun yerden nasıl da gözlemlemişsin. Hepsi de taze dün ile bugün olanlar..
![]() Muradyum'un gözlükleri, Fatih'in forumu beğenişi ve durmadan aynı cümleyi söylemesi. Real'in valizi ![]() ![]() Çok çok güzeldi, teşekkürler keptın. Haydin ahali! Mars'a bir, iki... ![]() |
![]() |
14 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. | Banemin, Basakca, Heliosaga, Insanlikarayan, Kartal, LaLe, Liaaa, Muradyum, Mustafa Akten, nurideniz34, Öykü, ReaL, Sevda, Subutay |
![]() |
#9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Eline Sağlık Banemin
![]() Mars Büyükşehir Belediyesi çalışıyor.. ![]() ''Başarıyı değil semtimizi sevdik..'' Uzayın Çocukları. ![]()
Yerli dizilerle ilk tanışmam TV'de değildi. 12 yaşındaydım, bir ilçede arkadaşlarla geyik yapıyorduk. Arkadaş bir diziden bahsetmişti: ''Abi şimdi bir adamın yengesi var ona yürüyor, yenge de çocuğa yürüyor, amca teyzeye yürüyor...'' Ana fikir açık, basit ve doğruydu. En sonunda Cem Yılmaz ve diğerlerinin öğrendiği şeyi öğrendim; Bahçevan aşçıya, aşçı evin büyük oğluna, büyük oğul yengeye, sonra hep beraber uşağa Kurt Sutter bazılarının neyine la, bu imza yeter. He bu suç değildir inşallah. |
![]() |
15 Üyemiz Cliff Durden'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#10 |
![]() ![]() ![]() |
![]()
Eline sağlık Banemin abi.çok harika olmuş.yalnız Muradyum ağabeyin gözlüklerini yazman iyi olmadı.bak adam ilk durakta inecek beni dönmek için.
adresi özelden verdim.bir abilik yaparsın artık. ![]()
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
banlasan, ben;, lale;, mars, tatilde |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |