![]() |
![]() |
#21 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Teşekkürler Psişik. |
|
![]() |
Sevda'in Mesajına Teşekkür Etti |
![]() |
#25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Psişik Tırtıl'in Mesajına Teşekkür Etti |
![]() |
#26 |
![]()
seni seveceğim - sen beni sevene kadar sonrası yok
bana ihtiyaç duyacaksın - benim sana şimdi ihtiyaç duyduğum gibi seni sıkıştıracağım - tüm değerin için ve sonrası yok bana ihtiyaç duyacaksın - bu herhangi bir dilde aynıdır herhangi bir dilde acı tüm dillerde aynıdır seni seveceğim - sen beni sevene kadar sonrası yok bana ihtiyaç duyacaksın - benim sana şimdi ihtiyaç duyduğum gibi bana ihtiyaç duyacaksın - bu herhangi bir(bütün) dilde(dillerde) aynıdır herhangi bir dilde acı tüm dillerde aynıdır seni seveceğim - sen beni sevene kadar sonrası yok o herhangi bir dilde aynıdır herhangi bir dilde acı herhangi bir dilde aynı seni seveceğim - sen beni sevene kadar sonrası yok bak, bana ihtiyacın olacak onlar seni sevmez, benim sevdiğim gibi onlar seni sevmez, benim yaptığım gibi onlar seni sevmez, benim sevdiğim gibi onlar seni sevmez, benim yaptığım gibi
![]() |
#27 |
![]()
"bana geldiğinde,
gün aydınlandı hoş gülüşünle"
2 Üyemiz Psişik Tırtıl'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#28 |
![]() i can’t say nothing good nothing is so bad i never had the chance to explain exactly what i meant
2 Üyemiz Psişik Tırtıl'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#29 |
![]() All my past and futures And we all went to heaven in a little row boat There was nothing to fear and nothing to doubt
![]() |
#30 |
![]() Ah my unhappy, my unlucky And my little, oh girl blue I know you're unhappy Ooh ah, honey I know Baby I know just how you feel
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
divinity, handmaid |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Psişik Tırtıl |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |