![]() |
![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ölümün gözlerimde saklandığını biliyorum.
Ve şarkımdan çığlıklar Parlak ışıkları bıraktım. Köprüsüz nehre gitti Yavaş ve sessiz: Bu sularda huzur hayal edebiliyorum Hiç umut yok biliyorum Aşağı ve sel içine benim yolum olacak Ve cellatıma boyun eğeceğim. İskelem beni takip edecek. Ruh düştüğünde şarkı söyle Su üzerinde sesin oyalanıyor Sadece yanımda ol Nehir ayaklarımı süpürdüğünde Ama sana hiç umut vermedim. Ve sevdiğin her şeyi acıyla ödedim Yapıcam Benimle kal Tüm ışığım gitti. Benimle kal Madder Mortem — Hangman
5 Üyemiz Psişik Tırtıl'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#2 |
![]()
gözlerim gerçekliği arıyor
parmaklarım damarlarımı arıyor arka kapının eşiğinded bir köpek var yağmurdan kurtulup içeri girmeli düşüyorum çünkü kendimi bıraktım altıma ağ gerilmiş hemen bu yüzden gözlerim gerçekliği arıyor ve parmaklarım damarlarımı arıyor çöp ateşi sıcak kimse fırtınadan korunmuş değil ve dayanamıyorum görmeye kendimi ne hale düşürdüğümü öyle kötü ve yıpranmışım ki yani sana yazarken yapmam gerektiğini anladığım şeyi anlarsın belki ve ağlamazsın bu adam için anlarsın belki aşağılık adamın hak ettiği budur lütfen affet beni gözlerim gerçekliği arıyor parmaklarım alevi arıyor temiz olan şeye kirli bir elle dokundum temiz olana dokunnup çöp tenekesine gönderdim çöp ateşi sıcak kimse fırtınadan korunmuş değil ve dayanamıyorum görmeye kendimi ne hale düşürdüğümü öyle kötü ve yıpranmışım ki yani sana yazarken, evet yapmam gerektiğini anladığım seyi, evet anlarsın belki ve ağlamazsın bu adam için aşağılık adamın hak ettiği budur çünkü lütfen affet beni lütfen affet beni lütfen affet beni tek başımayım, tek gördüğüm şey gökyüzü senden tek isteğim şey beni affetmen demek bu zavallı köpeği yağmurdan kurtarıp içeri alıyorsun oysa o tekrar dışarı çıkmak istiyor yalnızca ve ağlıyorum, dar sokağa bakarak her şeyi itiraf ediyorum yağmura ama yalan söylüyorum, yalan söylüyorum aynaya tekini kırdım, yüzüme benzesin diye çöp ateşi sıcak kimse fırtınadan korunmuş değil ve dayanamıyorum görmeye kendimi ne hale düşürdüğümü öyle kötü ve yıpranmışım ki yani sana yazarken, evet yapmam gerektiğini anladığım seyi, evet anlarsın belki ve ağlamazsın bu adam için aşağılık adamın hak ettiği budur çünkü lütfen affet beni lütfen affet beni lütfen affet beni tek başımayım, tek gördüğüm şey gökyüzü senden tek isteğim şey beni affetmen demek bu zavallı köpeği yağmurdan kurtarıp içeri alıyorsun oysa o tekrar dışarı çıkmak istiyor yalnızca gözlerim gerçekliği arıyor parmaklarım damarlarımı arıyor Metallica - Low Man's Lyric
![]() |
#3 |
![]()
düşerken bu izi bırakıyorum gökyüzüne
cevabını bekleyeceğim basit bir not eşliğinde tekrar deneyebileceğim bir cevap umuduyla gel süzül dalıp giden ışık eşliğinde sökelim gitsin geceyi bir kez daha güneşin kollarından yum gözlerini uçalım bulutlu gökyüzü üzerinden ve kaçıp gidelim bu ahmaklar dünyasından altın başaklarla bezenmiş bu tepelerde ve eteklerindeki vadilerde uzanıyorum beni eşeleyip topraktan çıkarasın ve kurtarasın diye gel süzül dalıp giden ışık eşliğinde sökelim gitsin geceyi bir kez daha güneşin kollarından yum gözlerini uçalım bulutlu gökyüzü üzerinden ve kaçıp gidelim bu ahmaklar dünyasından söküp alabiliriz geceyi güneşin kolları arasından kan kırmızısı bir tüy elimde iz bırakıyor yelpazeye boyanmış kuş özgürlüğüne kavuşurken gel süzül dalıp giden ışık eşliğinde sökelim gitsin geceyi bir kez daha güneşin kollarından yum gözlerini uçalım bulutlu gökyüzü üzerinden ve kaçıp gidelim bu ahmaklar dünyasından söküp alabiliriz geceyi güneşin kolları arasından Chris Cornell - Scar Upon The Sky
![]() |
#4 |
![]()
üzüntüyle yanına oturduğumda
pencerede,camdan bakarken kedi yavrusunu okşadı kucağında ve geçmişe dönüşürken seyrettik dünyayı, buydu usulca bana söylediği sözler ve faltaşı gibi, yeni açılmış gözlerle yüzlerimizi dayadık cama üzüntüyle yanına oturduğumda dedi ki "baba,ana,kızkardeş,erkek kardeş, amca,teyze,hala,yeğen asker,denizci,fizikçi,işçi aktör,bilimadamı,teknisyen,papaz dünya ve ay ve güneş ve yıldızlar hepsi orada, deviniyor sonsuza değin deviniyor ve şaşkınlık vererek" sonra gülümsedi ve bana döndü ve ona cevap vermemi bekledi saçları dökülüyordu omzunda aşağı üzüntüyle yanına oturduğumda üzüntüyle yanına oturduğumda kedi yavrusu nazikçe kucağıma ve tekrar dayadık cama birbirinden farklı yüzlerimizi "bu güzel olabilir" dedim "ama caddede düşene baksana komşularına karşı davranışlarını gör ayaklarının altındaki ezilişine dışadönük hareketler ulaşmıyor hiçbir yere herkes kendi acil ihtiyacının endişesinde çukurdan çıkmaya çalışan adama bak ve de gözleri görmeyene çarpıp tökezleyene" titreyen ellerimle döndüm ona doğru ve aldım saçlarını gözlerinden kedi sıçradı onun kucağına üzüntüyle yanına oturduğumda sonra perdeleri indirdi ve dediki "ne zaman öğreneceksin acaba orada camın ardında olan bitenin seninle ilgisi olmadığını? tanrı kalp vermiş sana kardeşlerinin kalbinin yuvası değilsin sen ve tanrı ne sende varolan iyilikle ilgileniyor ne de başkalarında bunun yokluğuyla ilgilenmiyor ayrıca senin pencerelerde oturup yarattığı dünyayı yargılamanla toplanırken üzüntüler çevrende çirkin,yararsız ve abartılı biçimde" ve böylece çevirdi başını öteye damlarken gözlerinden kocaman yaşlar silemedim yüzümdeki gülümsemeyi üzüntüyle yanına oturduğumda Nick Cave & The Bad Seeds - As I Sat Sadly by Her Side
4 Üyemiz Psişik Tırtıl'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#5 |
![]()
Aramızda aralık var
Tanıştığımız yerde boşluk var Ben bittiğimde,sen başlarsın Bizim için üzgünüm Dünayda dinazorlar dolanıyor Gökyüzü yeşile dönüyor Ben bittiğimde,sen başlarsın Bulutların üstündeyim Bulutların üstündeyim Ve yapamıyorum,aşağı inemiyorum İzleyebilirim ama rol almam Benim bitip senin başladığın yerde Beni bıraktığın yerde, Beni bıraktın O,yeri dolduracak Dalgaları kesmek gibi Suda batan bir ev gibi Seni canlı canlı yiyeceğim Seni canlı canlı yiyeceğim Seni canlı canlı yiyeceğim Seni canlı canlı yiyeceğim Daha fazla yalan olmayacak Daha fazla yalan olmayacak Daha fazla yalan olmayacak Daha fazla yalan olmayacak
![]() |
#6 |
![]()
Mari Boine - Duinne
Sana seninle olmak bana sıcaklık veriyor seninle olmak ruhuma ferahlık veriyor varlığın yetiyor dinlemek zamanı sürmek için varlığın yetiyor cevaplamak zamanı kullanmak için Benimle olduğunda Kapalının açılmaya başladığını hissediyorum Benimle olduğunda güneşi tekrar hissedebiliyorum Karanlık odalar aydınlığa izin verir Soğuk geceler erimeye başlar içimde bir dürtü ağlıyor bizi tut Zamanımızın çocuklarını tut Bizi sıcaklığınla sar bizi tut Bizi koru Yakında seksen Ellerin hala işte hızlı Renklerle dolu sözlerin ördüğün desenler Üstünü örtmeden üstünü örtmeden geçen zamandan bahsediyorsun yaşlı Kadın Bakışlarında barış görüyorum Acı içinde yolculuk etsen de Kalbin açık kalır bilgeliğini taşıyorsun Kibre gerek kalmadan Benimle olduğunda Kapalının açılmaya başladığını hissediyorum Benimle olduğunda güneşin sıcaklığını hissedebiliyorum Karanlık odalar aydınlığa izin verir Soğuk geceler erimeye başlar İçimizdeki bir dürtü ağlıyor bizi tut Zamanımızın çocuklarını tut Bizi sıcaklığınla sar bizi tut Bizi koru
![]() |
#7 |
![]()
Nine Inch Nails - Something I Can Never Have
hala gözyaşlarının tadını hatırlayabiliyorum kulaklarımda sesinin uğuldadığını duyabiliyorum hala sana dair en sevdiğim rüya zihnimin kıyılarına vuruyor beynimi kazıyan gelgitler yaratıp beni uykusuz bırakıyor sen bunu mahvediyorsun sen bunu yok ediyorsun tutunacak tek dalım kaldı ve artık beni bir korku sardı sen bunu mahvediyorsun sen bunu yok ediyorsun bir tek şey istiyorum bir tek şey istiyorum ben, o ki asla benim olamayacakken eskiden bana yolumu sen gösterirdin şimdi beni ben yapan ne varsa senin eserin ağır ağır paramparça ediyor bu beni eğer ki bir kalbim olsayı, gri olurdu rengi peki ya şimdi..? sen bunu mahvediyorsun sen bunu yok ediyorsun tutunacak tek dalım kaldı ve artık beni bir korku sardı sen bunu mahvediyorsun sen bunu yok ediyorsun bir tek şey istiyorum bir tek şey istiyorum ben, o ki asla benim olamayacakken artık bu ev bile yaşanan utancı yansıtıyor hiç değişmediğini bilsem bile sanki farklı görünüyor nereye baksam seni görüyorum sanki bana kim olduğumu hatırlatan kahrolası* yitik bir mazi sen bunu mahvediyorsun sen bunu yok ediyorsun tutunacak tek dalım kaldı ve artık beni bir korku sardı sen bunu mahvediyorsun sen bunu yok ediyorsun bir tek şey istiyorum bir tek şey istiyorum ben, o ki asla benim olamayacakken bir tek şey istiyorum ben, asla sahibi olamayacakken.
![]() |
#8 |
![]()
Mutsuz Punk / Yasemin Mori
Kırmızı bir at çizerdim Kırmızı bir at Bak bu da kafası Nereden geldim nereye giderdim Bu da düşünen kafanın bana sorusu Sür beni sarp kayalıklara Oradan aşağısı başka yerin konusu Ah dedi senin durumun fena Ah dedi kalbinde bu neyin acısı Dayanamaz kalbimin içinden çıkardım Utanmadan dünyaya tepeden bakardım Kimse beni bilmez Bilmez beni bilmez Bilmez beni kimse ben hep saklandım Yanmalısın sönmelisin ruhları incitmeli İnanırken yalanlara delirmiş olmalısın Bakmalısın görmelisin acıyan yerler neresi Varmak için heplere önce hiçi göze almalısın O kızgın bakışın bir de üzgün bakışın Yüzlere gülüşün ve anidir düşüşün Üzülmeye gelmez giderdim Aramaya ruhumun parçalarını Üzerime bir bir dikerdim Beni nasıl isterdin Tek parça Yoksun nedenin yoksa Kime güler yüzün Kime ağlarsın Çek bi’ sandalye çek ve otur Mumlar var mumları yak Anlatacaklarım uzun uzundur yollar ve Her ne yöne gidersen git beter gibi sonsuz ama Yoksun nedenin yoksa yoksun nedenin yoksa Yokum nedenim yok benim Kime güler yüzüm Kime ağlarım Duruyorsan ne duruyorsun Yarına kalsa ne umuyorsun Çek bi’ sandalye çek ve otur Mumlar var mumları yak Anlatacaklarım uzun uzundur yollar ve Her ne yöne gidersen git beter gibi sonsuz ama Yoksun nedenin yoksa yoksun nedenin yoksa Yoksa nedenin Ağlarla kaplı hiç bilemezsin Her yanım her sözüm her savaşım her yarım Öyle zor öyle zor öyle zor gelemem ki Her yeni gün Her yeni gün Her yeni gün Her yeni gün Her yeni gün
![]() |
#9 |
![]()
iyi olacağımı sanmıştım hiçbir şey yapmasam bile
iyi olacağımı sanmıştım reddedilsem bile iyi olacağımı sanmıştım hasta olsam ve öyle kalsam bile iyi olacağımı sanmıştım * 4,5 kilo birden alsam bile iyi olacağımı sanmıştım iflas etsem bile iyi olacağımı sanmıştım saçımı ve gençliğimi kaybetsem bile hala harika olacağımı sanmıştım artık kraliçe olmasam bile güçlü olacağımı sanmıştım farkında olmadığımda sevileceğimi sanmıştım tüm hislerimi yok etsem bile iyi olacağımı sanmıştım saplanıp kalsam bile sevileceğimi sanmıştım öfkeliyken bile iyi olacağımı sanmıştım bağımlıyken bile iyi olacağımı sanmıştım akıl sağlığımı yitirsem bile iyi olacağımı sanmıştım seninle ya da sensiz Alanis Morissette / That I Would Be Good *that i would be good even if i lost sanity
![]() |
#10 |
![]()
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
divinity, handmaid |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Psişik Tırtıl |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |