![]() |
![]() |
#1 |
|
![]()
Slm.arkadaşlar 3 gün önce windows 10 sıfırlama yaptım ama nedense pc açıldığında çok kötü bir durumla karşılaştım yedek aldığım hdd deki bütün bilgiler silinmiş bütün kurtarma programlarını denendim ama en ufak bir resim dahi bulamadım çok önemli dosyalarım mevcuttu çoz zor durumdayım yardımlarınızı bekliyorum
|
![]() |
![]() |
#2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Bırak dağınık kalsın...
Bende de telefonumda aynı işlem başıma geldi...
#3 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Yalnız silinen dosyaların tam olarak konumunu bilin ki ona göre kurtarma yapsın.
![]() |
#5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Aynısı benim de başıma geldi. Hatta konusunu bulamadım ama burdan yardım istemiştim. |
![]() |
Efruz'in Mesajına Teşekkür Etti |
![]() |
#6 |
|
![]()
arkadaşlar daha önce başıma geldi yanlışlıkla yereldisk d: format attım sonra kurtarma programlarından kurtarma yaptım ama pc min iki hardiski var birini işletim sistemine diğer 500 gb olanı yedeklerim için ayırmıştım pc sıfırlamanın d ile ne bağlantısı var onu anlamıyorum ve hangi programı denediysem sonuç başarısız sadece sytem dosyası buluyor
|
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
eays recowery
racuva partition recovery aktive partition r studio |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
aktive partition
recuva r-studio easy recowery headen recovery |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
ama dediğim gibi ''d'' ye format atmadım sıfırla dedim c: sıfırlasa anlarım hereyi silinecek dedi bende tamam dedim benim c ile bi sorunum yok silindin dedim c:d:e hepsini silmiş dediğim gibi daha önce format atmıştım hatta önceki hdd format attım yıllardır dolapta duruyor onu bile kurtaara bildim ama bundan bişey anlamadım sorunum için yardımlarınızı bekliyorum
|
![]() |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
sıfırlama, windows |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |