![]() |
|
İnsan Sağlığı ve Hastalıklar İnsan sağlığını etkileyen faktörler ve tedavileri |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
#41 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Sevgili dostum ferritin değerim düşmüş 18'e, yani yiyecekle falan çıkmaz, şu ana kadar 50 sıvı tüp içebildim ama bırakmak zorunda kaldım, bugün aile doktorum bir de hapını dene bu daha az dokunur dedi ama hala ağrıdan ölüyoum neyse ki nane limon diye bir şey var hepsinden iyi geliyor mideme, en azından o dayanılmaz ağrısını aldı ki hiçbir mide ilacı bu kadar etkili olmadığı gibi tam tersine daha da beter yapıyor. Limon, et ve ıspanakta da 12'den vurmuşsun. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#42 | |
![]() Alıntı:
SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
|
![]() |
![]() |
#43 | |
![]() Alıntı:
Ben şu ana kadar 50 tüp içebildim dokundu çünkü ama o kadarında bile yüzümdeki solukluk gitti daha kırmızı görünüyor artık, halsizliğimde de bir miktar düzelme var ama sabahları bu sıcaklarda bile hala ayaklarım buz gibi uyanıyorum, eğer sana dokunmuyorsa devam et, hatta doktoruna görünürsen daha iyi olur çünkü bazen bir takım sebeplerle vücutta emilimi olmayabiliyormuş özellikle de miden bozuksa emilim azalıyormuş. |
|
![]() |
![]() |
#44 | |
![]() Alıntı:
Bakalım ben de bu gidişle öyle yapacağım sanıyorum, şöyle bir 6 ay dediğin gibi yapabilsem düzelecek ama bir türlü olmuyor. Bu arada biz yaşlılar için ayrı bir sağlık köşesi açsa moderatörlerimiz çok iyi olur. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#45 | |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
#46 | |
![]() Alıntı:
@Rosebud Tırnaklar çabuk kırılır güçsüz olur,saçlarda dökülmeler olur benzin soluk olur,Göz içleri bile renksiz olur mesela. |
|
![]() |
![]() |
#47 |
![]()
Tahminen kullandığın tencere tavadan kaynaklı bir fazlalık olabilir.
Özellikle zararlı olanlardan kaçmak dikkat etmek en güzel tedavi.Hani derlerya kişi önce kendi doktoru olacak. Mesela merak ettim hiç pişirme sırasında alemiyon folya kullanıyormusun. @Aristo |
![]() |
![]() |
#48 | ||
![]() Alıntı:
Alıntı:
Bir de hakikaten ayrı bir köşe açılsa iyi olur, yoksa bu konunun adını iç hastalıkları diye değiştirmek gerekecek. ![]() |
||
![]() |
![]() |
#49 | |
![]() Alıntı:
Ordan aklıma geldi ondan sordum.Eski aleminyum tencereler,Çaydanlıklar,Çizilmiş teflon tavalar en baş faktör bu konuda. İyi yapmışsın hepsini deyiştirmekle. Şimdi şu granit tava tencere, Toprak güveçler en sağlıklısı. Tahminen @Rosebud ta cam ve sağlıklı olanından kullanıyor. ![]() Öneri bölümüne yazsakmı sağlıklı günler adına söyleşi köşesi açsınlar diye. Şu saatten sonra hepimizin,Forumda En çok kullanılan köşesi olurdu heralde. @Canan'cım ne dersin böyle bir köşemiz olabilirmi ne dersiniz.@ReaL Yoksa içinden geçeni söyle köşesi oraya doğru gidiyor. |
|
![]() |
![]() |
#50 |
![]()
Ben çelik çaydanlık kullanıyorum @NaNaNe, zararlı mıdır bilmiyorum.
@Aristo benim tırnağımın dipleri grimtrak beyazdı, ilaçları aldıktan sonra kayboldu, eksiklik belirtisi olduğunu sanmıyorum beyazlığın kaybolmasının, zaten bu yaşıma geldim yüzümün böyle kırmızı olduğunu görmedim kim görse rengin çok soluk derdi bana, lisede bile öyleydim, demek ben çok uzun zamandır kansızlık çekiyormuşum yani işe yarıyor aslında ilaç. Geçenlerde bir makale okudum ferritin eksikliğine bağlı mide kanserinden söz ediyordu epey endişelendim. |
![]() |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
cevap, çözüm, önerileri, sağlık, sorunlarımız, srunlarımız, İlgili |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |