![]() |
|
İnsan Sağlığı ve Hastalıklar İnsan sağlığını etkileyen faktörler ve tedavileri |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
#101 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Midemde problem var zaten endoskopi için tarih almıştım 3 gün kala haberlerde çin malı anesteziden birkaç kişi öldüğünü duydum zaten zor ikna olmuştum endoskopi için hemen aradım iptal ettirdim, yaklaşık 10 yıldır midemde sorun var @OkyanusunKalbi, endoskopi korkum yüzünden baktıramıyorum, sanki sürekli mide üşütmesi yaşıyor gibiyim küçükken gençken bademciklerimden hasta olduğum zaman midemde ne yaşıyorsam belirtiler aynı ona benziyor, ben kendimde fibromiyaljiden şüpheleniyorum fibromiyaljide böyle mide barsak sorunları oluyormuş öyle bir durum olabilir gibi de geliyor, MSM'yi Aristo da tavsiye etmişti ama kullanmadım hiç, ilaçlar iyi gelmiyor ne ağrı kesici ne de Antiromatizmal ilaçlar hiçbir işe yaramıyor çok yaygın bir ağrı, hatta bazen midem mi ağrıyor yoksa sırtımdaki kasların ağrısı mi mideme vuruyor anlayamıyorum birlikte çalışıyorlar gibi.
![]() |
![]() |
Rosebud'in Mesajına Teşekkür Etti |
![]() |
#102 | |
![]() Alıntı:
Anlıyorum. Bu belirtilerin hepsi bende de mevcuttu. O yüzden de endoskopi oldum. Yardımcı olmamı istersen ve gelme durumun varsa, şu virüs geçince Çanakkale'ye gel, orada annemin tanıdığı doktor var. Korkulacak hiçbişiyi yok. Damardan uyutuyorlar zaten. Gözünü açınca kameralı hortum midene giriyor, sıvı ve parça alınıyor; sen hiç birşey hissetmiyorsun. Zamanında ben kusmaktan su dahi içemiyorken o hortumu yiyince çok rahatlamıştım. Ona göre de tedavimi oldum. Benden sana tavsiye gelmek istersen söyle, hemen randevunu alalım.
![]() |
![]() |
#103 |
![]()
Teşekkür ederim oki ama oraya gelmemiz mümkün değil hele şu aşamada, ben daha çok sabahları bir çarpıntı hafif bir mide bulantısı ve yanma ile uyanıyorum çok mide doktoruna gittim ama endoskopi yapmadan bir şey söyleyemem diyorlar, dolayısıyla orada kalıyor iş.
Eskiden ben hatırlıyorum annem çok rahatsızdı midesinden o zamlar endoskopi yoktu anneme beyaz bir sıvı içirip röntgen çekmişlerdi ülseri olduğu ortaya çıktı tedavi oldu şimdi bir şeyi yok, neden aynı yöntemi bugün yapmıyorlar da endoskopi diye tutturuyorlar anlamış değilim, helikobakter ise konu onun kan testi var zaten, örnek almaya gerek yok, bana biraz ticari gibi geliyor bu endoskopi diye tutturmaları. |
![]() |
![]() |
#104 | |
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#105 | |
![]() Alıntı:
Şu Proton Pompası İnhibitörleri denilen Lansor tipi ilaçların faydasını görmüyorum. |
|
![]() |
3 Üyemiz Rosebud'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#106 | |
![]() Alıntı:
İleri seviyede olduğu için hiçbirinden fayda görmüyorum artık. Ne talcid'den, ne rennie emme tabletlerden. Midemi aldırmak istiyorum artık.
![]() |
![]() |
#107 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Bacadan düşen geldiii ))
Geçmiş olsun. Okyanusunki farklı, okuduğum kadarıyla da. Naturel'e sorayım, kan grubun sıfır pozitif mi Naturel? |
![]() |
4 Üyemiz Livan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#108 |
![]()
Bana Talcid çok iyi geliyor almasına alacağım ama sanki barsakları yavaşlatıyor gibi geldiği için almak istemiyorum, midemde çok fazla gaz var doktor bile şaşırmıştı, bir ilâç vardı Metsil Fort adında gaz için fakat piyasadan kalktı elimde bir kutu var bitmesin diye cimrilik yapıyorum.
|
![]() |
3 Üyemiz Rosebud'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#109 |
![]()
Yok değil A pozitif.
|
![]() |
4 Üyemiz Rosebud'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#110 |
![]() Benim de A pozitif. Yoksa kan grubuyla mı alakalı?
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
cevap, çözüm, önerileri, sağlık, sorunlarımız, srunlarımız, İlgili |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |