![]() |
|
Bağ, Bahçe, Çiçek, Ağaç Ağaçları, çiçekleri sevelim, koruyalım |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
#101 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Yıldızlar topraktan çıktı. Yapraklarını birşey yiyip yok ediyor. Yolunmuş gibi oldu. Bununla ilgili bilgisi olan. Karıncakar yapar mı ? Karıncalar şebboylarımı yedi bitirdi. Daha çok ufaklardı. 2. seneleriydi.
Mobil Sürüm ile Gönderildi |
![]() |
![]() |
#102 |
![]()
Karınca yapmaz. Başka bir şey olmalı.
Salayangoz var mı, o yaprak yemeyi sever, dikkali bak. Nemli ortamda salyangoz çok olur. Bir de sağda solda meyve ağaçları var sa, baklazınnı da olabilir. Mavi bir naylon leğene su koy, dalyanın yakınına koy bakalım. Bakla zınnı maviyi sever. Gelir konar, sudan kalkamaz. Bir dene istersen. |
![]() |
![]() |
#103 | |
![]() Alıntı:
Mobil Sürüm ile Gönderildi |
|
![]() |
Ekin'in Mesajına Teşekkür Etti |
![]() |
#105 |
![]()
Yıldızların iri cinslerinden farklı renklerde almak için pc ye oturdum. Almadan önce şöyle bir konuyu inceledim. Bodurlarıda pek güzelmiş. En iyisi bahara bodurlarından satın almak. Elimde tek renk bodur tek renk iri var. Diğer renklerim yok olmuş.
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
![]()
Sardunyalarımı bu kış koruyamayınca olan bütün yıldızları bahçeye ektim. Her yerde mor yıldız olacak.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
![]()
Çiçek böcek de neymiş ya! meyve dikin bütün mahalle yesin.
![]()
![]() |
#109 |
![]()
Ona bakmak daha zor. Suyu ilacı böceği kuruyan dallarıı meyvasını koparacağım diye dalları kıran canlı canlı ağacın kolunu kanadını kıran insan bozmaları ile uğraşmak çok zor.
|
![]() |
![]() |
#110 | |
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
bakımı, çiçeği, dahlia, dahlie, dalya, fotoğrafları, resimi, resimleri, resmi, üretimi, yıldız çiçeği, yıldız çiçeği resimleri |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |