![]() |
![]() |
#11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() |
![]()
Bir Günde Böyle Bir Mucizenin Gerçekleşmesi Biraz Zordu Zaten=)
![]() |
#13 |
![]()
Ciltte soyulmalar,yok yüzü delmeler..Nasıl da reklam yapıyorlar.
Bence hiç de iyi bir ürün değil güvenip de kullanılmamalı.
![]() |
#14 | ||
![]() Alıntı:
Müşterilerimizin isteği üzerine bizde pembe maskeyi getirdik. Cilt sorunum olduğu için almak istiyordum. Dün akşam denedim ve memnun kaldım. İlk kullanımda cildin bozuk olduğu yerler maskenin 40 dakika bekletiminden sonra soyulurken biraz acıyor ama, cildiniz düzelmeye başlayınca çok rahat uyguluyorsunuz. Maskeyi yaparken ılık suyla yüzünüzü yıkarken iyi kurulayın. Maskeyi kalın kalın sürdükten sonra ıslak kalan taraf olursa maske soyulmuyor. Bekleyip maskeyi soyduktan sonra yüzünüzün yumuşacık ve prüzsüz olduğunu hissedeceksiniz. Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#15 |
![]()
Sonuçta bir ürün yorum yapılsa ne yapılmasa ne? Üstelik şu ünlü bu ünlü kullandı diye yalan reklamlarla halkı kandırdığı da ortaya çıktı,siz niye rahatsız oluyorsunuz?
![]() |
#16 | |
![]() Alıntı:
Melek, birçok ürün reklamsız satılmıyor. Kullandığımız makyaj malzemelerinden tekstil ürünlerine kadar reklam vardır. Genelde ekranlarda görüp sevdiğimiz sanatçıların tanıtımıyla haberdar oluruz.. Pembe maske de Dizi oyuncusu Berrin sayesinde tanıtıldı. Bana soracak olursanız bende Berrin'in kullandığına inanmadım. Fakat madem yalan haber, halen internet sitelerinde televizyonlarda reklamları neden var? Salı günü bile diziyi izlerken Berrin'in olduğu bölümlerde pembe maske reklamı yapıldı. Kullanmadığını söylediği halde reklam geçiyorlar. |
|
![]() |
![]() |
#17 |
![]()
Pek hoş bir tabir değil...
Kullanmadığımız, bize ait olmayan bir ürün veya bizim başımızdan geçmeyen olaylarla ilgili de yorum yapabilme hakkımız var.. Özgür düşünce bu olsa gerek. Pembe maske adı piyasaya çıkan marka, bir çok ünlünün adını kullandı. Bu kişiler bu saatten sonra yalanlasa ne olur yalanlamasa ne olur. Adam markasının adını duyurdu mu, duyurdu. İnternet gibi bir ortamda, hele ki sosyal paylaşım sitelerinde bundan daha kolay bir yol yok. İnsanların cilt yapılarındaki farklılıklara göre kimine iyi gelen kimine gelmez. Bunun tartışması olmaz... |
![]() |
2 Üyemiz Smyrna'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
pembe, yenileyen |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |