04.05.2013, 11:48 | #1 |
|
Pratik Patlıcan Kumpir
|
9 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
04.05.2013, 12:00 | #2 |
|
Cevap: Pratik Patlıcan Kumpir
Kaşar peyniri ile sarımsak birleştiği zaman nasıl olur diye merak ettim.
04.05.2013, 12:46 | #3 | |
|
Alıntı:
Bence absürt bir tat çıkar ortaya.. çok kolay bir tarif, hani ben bile yapabilirim ama... sarımsak ve kaşarı bir arada aklıma yatıramadım.. ya sarımsağı ya kaşarı değiştirsek ??
04.05.2013, 12:49 | #4 |
|
Sarımsak yerine, patlıcana yakışan bir baharat koyalım
Mesela.... Balık tozu |
5 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
04.05.2013, 12:52 | #5 |
|
Patates kumpirde bol malzemeye alışkın olduğumuzdan, patlıcan kumpirde sadece kaşar olması pek bir yavan kaçmış.
Koca patlıcanı sadece kaşar koyup sofraya koymaktansa, karnıyarık yapmak daha iyi bence Başakçacığım fırından çıkan kaşar donduğu zaman pek güzel olmuyor, sıcakken yenmesi gerekeceğinden mezeye pek gitmez. |
4 Üyemiz LaLe'in Mesajına Teşekkür Etti. |
04.05.2013, 12:52 | #6 | |
|
Alıntı:
Olaaarrr
04.05.2013, 12:57 | #7 | |
|
Alıntı:
Ben buna da karşıyım efenim.. Zaten karnıyarık yiyoruz senelerce.. Farklı bir tad denemesi iyi ama ben çokta esnek değilim bazı malzemeleri beraber kullanmakta.. Patates püresi (hafiften ama çok değil) ve kaşar peynir denenebilir ya da sarımsaklı yoğurt .. Közlendikten sonra fırında hafifçe pişirilen patlıcanların içine sarımsaklı yoğurt konup , az soğuduktan (patlıcan) sonra servis yapılabilir, soğuk meze olarak gideri olur bence..
04.05.2013, 14:20 | #8 |
|
Patlıcan, sarmısak ve kaşar peynirini ben de pek tutmadım. Çok sade. Başka malzemeler eklenirse daha güzel bir lezzet çıkabilir ortaya.
Teşekkürler Canancım. |
Sevda'in Mesajına Teşekkür Etti |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
kaşar, kumpir, patlıcan, patlıcanların, pratik, rendelenmiş |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |