|
Görüş, Öneri ve Temennileriniz Site ile ilgili her türlü öneri ve görüşlerinizi buradan bildirebilirsiniz. |
|
Seçenekler |
07.04.2013, 19:42 | #51 |
|
Cevap: Teşekkür et'me sorunsalı..
|
14 Üyemiz LaLe'in Mesajına Teşekkür Etti. |
07.04.2013, 20:13 | #52 |
|
LaLe'nin eklediği ekran görüntüsü karizma bölümü. Burayı kullanabilmek için, teşekkür etmeden tıklanılması gerek, aksi taktirde o pencere açılmaz.
18 Üyemiz ReaL'in Mesajına Teşekkür Etti. | aakinaksoy, Ahmet Arif Hoca, Aristo, Basakca, C.Doğan, CadII, Canan, Duayen, Insanlikarayan, Jazz, K-Pax, LaLe, Mustafa Akten, nurideniz34, Öykü, Smyrna, Tntcool, Türkü |
07.04.2013, 21:32 | #53 |
|
Aradaki mesajları okumadım, ilk mesaja istinaden yazıyorum. Ben sıkça telefondan giriş yapıyorum ve teşekkür butonu haliyla ufacık kalıyor, basmaya üşeniyorum
Her yazılana teşekkür edilmez muhakkak. Ancak, verilmiş bir emek teşekkürsüz kalmamalı. Arada güzel bulunan yorumlar da öyle.
20.04.2013, 20:44 | #54 |
|
Sanırım burada yapılan teşekkürler, hem katıldığı düşünceye hem zıt fikirlere gibi görünsede, asıl teşekkür katılıma ve alakadar oluşadır. Ben böyle anlıyorum, düşünce ve fikir olarak kabul etmediklerime dahi katılarak görüşlerini bildirdikleri için hepsine teşekkür ediyorum. Bilmiyorum yanlış mı yapıyorum?
|
16 Üyemiz Mustafa Akten'in Mesajına Teşekkür Etti. |
21.04.2013, 01:30 | #55 |
|
Bana göre doğru yapıyorsun Mustafa abi, çoğu zaman ben de aynı davranışta bulunurum..
10.05.2013, 13:09 | #56 | |
|
Alıntı:
Teşekkür ederiz Mustafa Bey. |
|
8 Üyemiz Cumhur Tonba'in Mesajına Teşekkür Etti. |
22.09.2013, 21:48 | #57 |
|
Alıntı:
Burada edilen teşekkürler, ''okudum'' anlamında da, verilen emek için de, yapılan yorum için de dir. |
7 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
22.09.2013, 21:58 | #58 |
|
Sadece kendime yakın olan düşünceleri değil; bir fikir üretilmiş ise benim fikirlerimi eleştiren iletilere de teşekkür etme ihtiyacı hissediyorum. Ya da sadece paylaşılmış olduğu için ve bize yakalayamadığımız noktaları gösterdiği için teşekkür ederim.
Beğenmediğimiz halde bir fikir yoksa sadece insanlara dayatılan fikirler papağan gibi tekrarlanıyorsa, teşekkür ettiğimiz iletiler politik bir tavırdır bence. Bu durumdan mümkün olduğunca kaçınırım.
23.09.2013, 11:45 | #59 | |||
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Diyecek başka bir sözüm yoktur |
|||
9 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
23.09.2013, 19:43 | #60 |
|
Bana ters gelen hiç bir fikre teşekkür etmem,sadece paylaşımlarda emeği geçen herkese ayırım yapmadan teşekkür ederim.
Bana göre buradaki teşekkür butonu söylediklerini beğendim anlamını içeriyor. Onun haricinde hayatımda bol teşekkür kullananlardanım dır. Nezaketin bir zararını görmedim çünkü. |
10 Üyemiz Inatci'in Mesajına Teşekkür Etti. |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
etme, sorunsalı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |