|
Görüş, Öneri ve Temennileriniz Site ile ilgili her türlü öneri ve görüşlerinizi buradan bildirebilirsiniz. |
|
Seçenekler |
24.12.2012, 01:06 | #31 |
|
Cevap: Teşekkür et'me sorunsalı..
Sadece 3 kişi mi?
|
15 Üyemiz LaLe'in Mesajına Teşekkür Etti. | Ayzıt, Basakca, C.Cienfuegos, C.Doğan, Canan, drcengy, Duayen, Insanlikarayan, Jazz, Mediter, nurideniz34, Öykü, ReaL, Redwine, Subutay |
24.12.2012, 01:08 | #32 |
|
İnsan bereketli olsun der Ne ac gozlusun hadi teşekkür bolluğu Lale ye
Sevgili... Kahraman TazeoğluBu senaryo, bu kuyu, bu Eylül bırakmaz beni. Geleceksen sen gelmelisin, hüzün kadar cesur aşklar takınarak. Madem aşk cemresidir gönlün, Gönlüme biraz bahar, biraz sen katarak... |
14 Üyemiz Ayzıt'in Mesajına Teşekkür Etti. | Basakca, C.Cienfuegos, C.Doğan, Canan, drcengy, Duayen, Insanlikarayan, Jazz, LaLe, Mediter, nurideniz34, Öykü, ReaL, Subutay |
24.12.2012, 01:10 | #33 |
|
Bak bir dedin bes aldiiiiiin, tesekkürümü geri isterim.
24.12.2012, 01:11 | #34 | |
|
Alıntı:
Hadi canım başka kapıya. Sana teşekkür vermiyecem de kime verecem. Verdim gitti bile. |
|
18 Üyemiz Basakca'in Mesajına Teşekkür Etti. |
24.12.2012, 01:13 | #35 |
|
Bana da bana da. :P
24.12.2012, 01:16 | #36 |
|
''Hadi Forumgerçek 01.01.13'e kadar bir milyon beğeni!!!111!111!!'' şeklindeki feysbuk grupları gibi bağırasım geldi
Yerli dizilerle ilk tanışmam TV'de değildi. 12 yaşındaydım, bir ilçede arkadaşlarla geyik yapıyorduk. Arkadaş bir diziden bahsetmişti: ''Abi şimdi bir adamın yengesi var ona yürüyor, yenge de çocuğa yürüyor, amca teyzeye yürüyor...'' Ana fikir açık, basit ve doğruydu. En sonunda Cem Yılmaz ve diğerlerinin öğrendiği şeyi öğrendim; Bahçevan aşçıya, aşçı evin büyük oğluna, büyük oğul yengeye, sonra hep beraber uşağa Kurt Sutter bazılarının neyine la, bu imza yeter. He bu suç değildir inşallah. |
15 Üyemiz Cliff Durden'in Mesajına Teşekkür Etti. |
24.12.2012, 01:22 | #37 |
|
Verenin bir yüzü, vermeyenin iki yüzü karaymış Üzülme ben de verdim bir teşekkür |
15 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
24.12.2012, 01:24 | #38 | |
|
Alıntı:
Lale'ye yazdığım senin için de geçerli |
|
13 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
24.12.2012, 11:12 | #39 | |
|
Alıntı:
06.01.2013, 02:12 | #40 |
|
Birbirleri için teşekkür butonuna basan herkese, fikirlerine belirten tüm arkadaşlara buradan teşekkür ediyorum.
|
13 Üyemiz Cumhur Tonba'in Mesajına Teşekkür Etti. |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
etme, sorunsalı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |