05.07.2012, 01:57 | #21 |
|
Cevap: Panık | Malatya Usulü Köfte
Başlığı ''panik '' olarak okudum ilk etapta (biliyorum bu ilk değil çoğu kez farklı görüyor gözüm. ) Okuduğum kitaptan olsa gerek Jeff Abbott / Panik (polisiye kitap sevenler bence hemen sipariş versin,süper)
Konumuz benim okuduğum kitap değil elbet. Asıl konuya gelelim; Lale verdi tarif bize hoşluk yaptı asla sözüm yok o'na ,peki ya Banemin'e ne demeli o nasıl anlatım,o nasıl yeme tarzı Canımı çektirdiniz,hemde çokkkkkk... (Anneciğinin ellerine sağlık)
05.07.2012, 12:21 | #22 |
|
Lalecim kaynağın linkini görmemiştim.Teşekkürler hatırlattığın için
21.08.2020, 00:48 | #23 |
|
İçinde salça ve bulgur olması klasik köfteden ayırıyor sanırım. Çok da güzel gözüküyor valla. Yağda kızartmam fırına atarım ben. Üşenmeyip yapmak lazım. |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
biber salçası, bulgur, karabiber, kısırlık bulgur, kıyma, malatya, maydanoz, nane, panik, panık, pul biber, ılık su |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |