22.05.2010, 20:57 | #1 |
|
Çete Reisi Atatürk
Paylaşımlarımın tamamı internetten derlenmiş alıntıdır. Ne bir tahsil edipte okul buldum. Nede bir derviş olup şu sırtıma çul vurdum, Anlatmak ne haddime anyamadım ben beni, Kula kulluk yok derken ben kendimi kul buldum.. Bende Mecnûn’dan füzûn âşıklık isti’dadı var Âşık- ı sâdık benim Mecnûn’un ancak adı var FUZULİ Ey bir aileye bile hükmedemeyen ilerici ; üç kıtaya, yedi denize hükmeden ecdadın mı gerici ?
|
7 Üyemiz TAN3R'in Mesajına Teşekkür Etti. |
22.05.2010, 21:05 | #2 |
|
Cevap: Çete Reisi Atatürk
Teşekkürler Taner..
22.05.2010, 22:00 | #3 |
|
Cevap: Çete Reisi Atatürk
Hatay 1939 yılında anavatana katılmıştır. Yani Atatürk'ün ölümünden sonra... Bu nedenle ne yazık ki Atam Hatay'ın anavatana katıldığı günü görememiştir. Bu meseleyle bu kadar yakından ilgilendikten sonra keşke o günü görebilseymiş.
Paylaşım için sağ ol Taner. |
Mathematician'in Mesajına Teşekkür Etti |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
atatürk, çete, reisi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |