21.07.2024, 09:33 | #2221 |
|
Cevap: Günaydın...
Günaydın
Ah senin elinden çektiğim çile Söyleyip ismini düşürmem dile Bülbül figan eyler kırmızı güle Sakın incitmesin har çiçekleri Aşık Veysel |
Tura'in Mesajına Teşekkür Etti |
22.07.2024, 05:55 | #2223 |
|
Günaydın
Sevmiyorum suyunda yıkanmamış rüzgârı; Senden gayri olanlar sanki bana eş değil; İçimi güldürmüyor sensiz ay ışıkları; Ufkundan yükselmiyen güneşler güneş değil… Ömer Bedrettin UŞAKLI |
23.07.2024, 07:46 | #2225 |
|
Günaydın
Ben beyzade, kişizade, Her türlü dertten topyekûn azâde Hani şu ekmeği elden suyu gölden. Durup dururken yorulan Kibrit çöpü gibi kırılan Yalnız sanat çıkmazlarında başını kaşıyan Sen benim mihnet içinde yanmış kavrulmuşum. Netmiş, neylemiş, nolmuşum Cömert ırmaklar gibi gürül gürül Bahtın karışmış bahtıma çok şükür. Yunmuş, yıkanmış adam olmuşum. Bedri Rahmi EYÜBOĞLU |
23.07.2024, 08:41 | #2226 |
|
|
Canan'in Mesajına Teşekkür Etti |
24.07.2024, 09:11 | #2227 |
|
Günaydın
Bilsem uzaklarda kimler ağlıyor Kimlerin kalbini aşkı dağlıyor? Acep kederli mi yas mı bağlıyor? Yoksa eskisinden bahtiyar mı ki? Orhan Seyfi ORHON |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
günaydın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |