16.07.2024, 07:16 | #2211 |
|
Cevap: Günaydın...
Günaydın
Amma da yaptın şıllık kız, Dağlıysak, insan değil miyiz yani? Koyunları sattık, vurduk üçbini; Öküzleri sattık, vurduk beşbini; Bu parayı mezara mı götüreceğiz? Hele gel, seni vizon pöstekilere saram; Koluma takıp Kervansaray’a gidem; Sana Chat-Noir’lar alam mı; Kokluyanın burnu düşsün. Metin Eloğlu |
Tura'in Mesajına Teşekkür Etti |
17.07.2024, 08:51 | #2213 |
|
Günaydın
Gel, hazırından söyle bu akşam Üzme yetişir, üzme firakınla harabım. Sonunda ah çekeriz derinden Kim anlayacak sahiden olduğunu Sen söyle yalnız Zülfündedir baht-ı siyâhım bestesini Dede’den. Melih Cevdet Anday |
19.07.2024, 07:20 | #2217 |
|
Günaydın
Gençlik bir kitaptı, okuduk bitti; Canım bahar geçti çoktan, kış şimdi. Hani sevincin, o cıvıl cıvıl kuş? Nasıl, ne zaman geldi, nasıl gitti? Ömer Hayyam |
20.07.2024, 05:38 | #2219 |
|
Günaydın
Bir çiçek açtığında Bir eski avluda Diyor ki; Her şey çok eksik ve neredeyse yok gibiyken Buldum buluşturdum kendime geldim Tek eksik sensin! İncecik, çilli bir dille sen de gelsen. Ben sana kırmızı kiremitli bir çatı Begonviller ve bir mavi kapı Ve illa amansız bir avlu getirsem. Birhan Keskin |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
günaydın |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |