|
Her Konuda Kısa Bilgi ve Haberler Her konuda, gerekli - gereksiz kısa bilgi ve haberler |
|
Seçenekler |
13.05.2020, 15:53 | #11 | |
|
Cevap: Skandal Ötesi. Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi Dekanı Kameranın Açık
Alıntı:
Rezil bir adamın yaptıkları ile beni ve diğer bütün erkekleri kimse lekeleyemez. |
|
4 Üyemiz Tura'in Mesajına Teşekkür Etti. |
13.05.2020, 16:00 | #12 |
|
Herkes deneyimlerinden yola çıkarak yorum yapar. Birinin ağzı erkeklerden yanmıştır ve bütün erkekleri kötü sanır. Aynı şey erkekler için de geçerli. |
3 Üyemiz Efruz'in Mesajına Teşekkür Etti. |
13.05.2020, 16:12 | #13 |
|
Ben söyleyenin kadın mı erkek mi olduğuna bakmadım bile. Bana ''şaşırmadım, erkeklerin coğu böyle'' diye bütünü kastederek kimse laf atamaz.
|
4 Üyemiz Tura'in Mesajına Teşekkür Etti. |
13.05.2020, 18:10 | #14 |
|
Konu nerelere gelmiş boşverin,Kişilik kişiye özel,
genellememek gerekir. Ne erkek ne kadın insan olamamışlar çok. Şekil A da gözüktuğu gibi. Bunda yüz olsa zaten o lafı söylemezdi pişkin kösele suratlı bunlar. Medyada baskı olmasa işine rahat rahat devam ederdi de. Biraz arası geçsin başka bir yerde rektör veya dekan olarak görürüz yine. |
4 Üyemiz NaNaNe'in Mesajına Teşekkür Etti. |
13.05.2020, 23:46 | #15 |
|
''Dervişin fikri neyse zikri de odur.'' atasözünü teyid eden bir durum...
|
4 Üyemiz Ekrem Sencer'in Mesajına Teşekkür Etti. |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
açık, dekanı, fakültesi, gazi, kameranın, olduğu, Ötesi, skandal, Üniversitesi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |