|
Görüş, Öneri ve Temennileriniz Site ile ilgili her türlü öneri ve görüşlerinizi buradan bildirebilirsiniz. |
|
Seçenekler |
29.04.2020, 23:35 | #11 | |
|
Cevap: Genel Forum Siteleri Bitmek Üzere.
Alıntı:
Gözlerde kalıyor yaşanmış izi Kimseler kınamaz burada bizi Ne varsa hesabı öder gideriz Söyleyecek sözü olan anlatsın İsterse içine yalan da katsın Yeter ki kendinden, bizden söz etsin Yalanı doğruyu sezer gideriz Neler gördük neler bu güne kadar Daha gidilecek yerlerimiz var Bizi buralarda unutamazlar Kalacak bir türkü söyler gideriz Sevgiye var olduk sevdik sevildik Kavgalara girdik öldük dirildik Bir anlam fırını içinde piştik Anlamlı güzeli sever gideriz. Özdemir Asaf |
|
7 Üyemiz Livan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
29.04.2020, 23:37 | #12 | |
|
Alıntı:
Evet bir çok forum " düz " bir forumdur...Konular sadece copy/paste dir...Oysa burada takdire şayan bir emek var... Emeği geçen, forumu ayakta tutan herkes alkışı hakediyor...Teşekkürler... : aykis: Sağlıcakla kalınız... |
|
29.04.2020, 23:49 | #13 | |
|
Alıntı:
CEPTEN GÖNDERİLDİ
29.04.2020, 23:51 | #14 |
|
Ne demek başımızın üzerinde yeriniz var...
|
29.04.2020, 23:58 | #15 |
|
Forumlar güzeldir sakindir, sosyal medyadaki kargaşayı sevmiyorum hele o Twitter yok mu! Yahu yüz küsur karakterle nasıl lâf anlatır insan!
Kaç kere üye oldum oralara tekrar çıktım, herkes kendi aleminde orada, sosyal diyorlar ama hak getire forumlardaki sıcaklık olmuyor oralarda. Bu arada sevgili @Bursalı68 n'apıyor bizim Gri hiç haber alıyor musun? Görürsen selâmımı söyle, keşke o da burada olsaydı çok merak ediyorum ülkenin bugünkü hali hakkındaki düşüncelerini. |
30.04.2020, 00:00 | #16 | |
|
Alıntı:
|
|
30.04.2020, 00:01 | #17 |
|
Forumgercek nokia 3310'ları gördü, hey gidi günler hey. |
30.04.2020, 00:02 | #18 |
|
Çok sevindim tebrik ettiğimi de söyle, şu pandemi mandemi bitsin inşallah seninle de görüşürüz bir gün, burnumuzun dibindesin bir türlü kısmet olmadı.
|
30.04.2020, 00:14 | #19 |
|
|
30.04.2020, 00:19 | #20 |
|
|
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
bitmek, forum, genel, siteleri, Üzere |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |