|
Her Konuda Kısa Bilgi ve Haberler Her konuda, gerekli - gereksiz kısa bilgi ve haberler |
|
Seçenekler |
04.08.2018, 10:25 | #1 |
|
Mangal Yaparken Bu Kurala Dikkat Edin!
Mangal Yaparken Bu Kurala Dikkat Edin!
|
11 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
04.08.2018, 22:49 | #2 |
|
Cevap: Mangal Yaparken Bu Kurala Dikkat Edin!
Türk milletine birşey olmaz. Yeter ki mangal olsun. |
9 Üyemiz ReaL'in Mesajına Teşekkür Etti. |
04.08.2018, 23:51 | #3 |
|
Olsa da yesek sonra birşey olup olmayacağına baksak olmaz mı?
|
05.08.2018, 12:52 | #4 |
|
Ben; mangaldan vazgeçtim....
Bundan sonra etleri; Mutfaktaki doğal gaz üzerinde pişireceğim.... ..................................... Onu yeme bunu yeme... Canan hocanın da dediği gibi beyaz ekmek yemeyin...siyah ekmek yiyin... Eğer bu çok doğru ise Lütfen Antibiyotik kullanmayınız çünkü % 45 zararlı ve diğer aldığımız ilaçların kutularındaki talimatları okuyunuz..Aklınız duracaktır..Çünkü ilaçların % 38 i vücudumuz için çok tehlikelidir.... O zaman ne yapacağız.... Bence bol boooool Tereyağı tüketin.... Ben sabahları kızarmış ekmek üzerine sürüp, yarım ekmeği götürüyorum.... .........................
06.08.2018, 00:15 | #5 |
|
Naçizane bende bir tavsiyede bulunayım bu konuda;
Mangal yaptığınız külü dökmeyin ve soğutarak bir kapta saklayın, bir dahaki mangal yaktığınızda köz haline gelen kömürün üzerine bu külü serpin, yani ateşin üzerini bu kül ile örtün... Özellikle tavuk pişirecekseniz ve benim gibi derili tavuk yapıyorsanız kesinlikle yağ ateşe damlamayacağı için alev almayacaktır ve kömürün kötü etkilerini önleyecektir. Ayrıca; bu yöntem ile ateşin yakıcı etkisi minimuma ineceği için et veya tavuklarınız olması gerektiği şekilde pişecektir. Afiyet olsun. |
7 Üyemiz Domestos'in Mesajına Teşekkür Etti. |
07.08.2018, 13:20 | #6 | |
|
Alıntı:
Biz ona gazlı gril deriz. Biz de ondan kullanıyoruz |
|
6 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
dikkat, edin, kurala, mangal, yaparken |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |