06.03.2017, 05:02 | #21 |
|
Cevap: Plasebo İlaçlar Deneyimim
@Asparagas
06.03.2017, 06:40 | #22 | |
|
Alıntı:
Ben yaptığımın bilinçsiz olduğunu kabul ediyorum zaten abi. Ama ''sakın siz denemeyin'' şeklinde uyarı yapmamsa kastettiğiniz onu da yaparım tabi. Amacım her ne kadar iyi bişeye hizmet etmekseydi de yaptığım yanlıştı. Kimse böyle bişey yapmasın. Son olarak şunu da söylemek istiyorum. Plasebo güzel bişeydir aslında. Benim isteğim insanlar bu etkinin kendilerinden olduğunu farketsinlerdi. Günaydın diyorum herkese |
|
06.03.2017, 15:42 | #24 | |
|
Alıntı:
07.03.2017, 00:03 | #25 | |
|
Alıntı:
O cümle normal doz için m aşırı doz içinmi geçerli. Bir de alternatif tıp ürünleri bitkisel ürünler diye biliyorum ama pirasetam kimyasal bi madde |
|
2 Üyemiz Asparagas'in Mesajına Teşekkür Etti. |
07.03.2017, 15:30 | #26 |
|
Plasebo Etkisi diye birşey var ama Plasebo ilaçları diye birşey yok üzgünüm..
Böyle bir etki gerçekten var..İyileşeceğini düşünüyor ve iyileşiyor .... İlaç içtim bu bana iyi gelecek diye pozitif düşünmek yeterli çoğu zaman.. Ama bir deneyeyim , acaba , belki , bir bakalım falan gibi niyet ve sözcükler tedavi parçası değil maalesef.. : ) |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
deneyimim, ilaçlar, plasebo |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |