28.04.2015, 11:31 | #1 |
|
Metabolizma Hızınızı Artıracak 11 Öneri
Kış aylarında fiziksel aktivitelerimizin de azalması ile birlikte metabolizmamız da yavaşlıyor. Bu durumda kilo alımı ve bölgesel yağlanmalar kaçınılmaz hale gelebiliyor. Özellikle bahar aylarında metabolizmayı canlandırmak büyük önem taşıyor. Yaşam tarzında yapılacak bazı değişiklerle kışın yavaşlayan metabolizmanın canlandırılması ve ideal kiloya ulaşıp sağlıklı kalmak mümkün olabiliyor. Dyt. Aysu Aydın, metabolizma hızı ölçümü hakkında bilgi verdi. |
28.04.2015, 11:39 | #2 |
|
Cevap: Metabolizma Hızınızı Artıracak 11 Öneri
Çok önemli bilgiler Teşekkürler Redwine..
28.04.2015, 11:46 | #3 |
|
Cevap: Metabolizma Hızınızı Artıracak 11 Öneri
Kahveye hayır diyemiyorum, çok fazla yürümeyi de sevmiyorum. Hareketli olmayı sevdiğimden ucu ucuna kurtarıyorum sanırım
artıracak, hızınızı, metabolizma, öneri |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |