29.10.2011, 00:09 | #11 |
|
Cevap: Kanat Izgara ve Mangal Yapmanın Püf Noktaları
Siz bana nispet mi yapıyorsunuz şimdi Harıl harıl kaloriferler yanıyor burada
Ben içeride yaparım ızgaramı |
27.04.2013, 23:06 | #12 |
|
|
28.04.2013, 19:24 | #13 |
|
Vay arkadaş yaa şuraya bak... 2009 un 1.ayında açmış Kartal ağabey konuyu.. 4 koca sene geçmiş, vır vır vırrr , hanımlar sade çene yapmışlar, konuya ait tek resim yok
Siz örgülerinizi neyin alın; patik mi öreceksiniz, kazak mı.. Temizlik mi yapçaksınız.. Yapın bir şeyler, elinizin hamuru ile erkek işine karışmayın bakim.. Göreydim bu konuyu, en baba mangal resimleri ile donatırdım.. Neyse geç olsun temiz olsun, demişler.. 4 sene hanımlar sadece çene yapmışlar, bu yaz icraat yapayım da, farkı görsünler.. ( Çok mu kaşındım ne ) Eline sağlık Kartal Ağabey, çok faydalı bilgiler bunlar...
28.04.2013, 19:28 | #14 |
|
Havalar ısınmaya başladı, mangalcılar buraya
Liaa sağol, daha ne püf olsun, kömür tam kor haline gelsin, mesafesini iyi ayarla, et terbiyesi herkesin zevkine göre, önemli olan birşeyde ızgaranın iyi yağlanması, kuyruk yağı ile yağlanırsa daha iyi, hemde lezzet katıyor. Birde kuyruk yağı sürmeden önce, yarım soğanı kesip, ızgaraların üzerinde sürterek gezdirirsek, bir nevii hijyen sağlamış oluruz, mis gibide bir koku oluyor, etede az biraz lezzet katabiliyor Dilaver'im sağolasın. Hadi bakalım görelim seni |
28.04.2013, 19:34 | #15 |
|
|
28.04.2013, 20:23 | #16 |
|
Nefis bir rakı balık keyfinden yeni kalkmama, tok olmama rağmen resimler ve anlatım iştahımı kabarttı..
Mangalda balık ve kanata dayanamam. Püf noktalarını aklıma yazdım mutlaka uygulayacağım.. Teşekkürler Kartal34 |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
izgara, kanat, mangal, noktaları, yapmanın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |