13.04.2013, 16:50 | #1 |
|
Pc bileşenlerinde markanın önemi
Daha önce başımdan geçen bir olayı arkadaşlarımla paylaşmak istedim, bazı konularda yol göstermesi açısından.
Yazışmalardaki ilgili arkadaş daha sonra bana telefon ile ulaştı, kargo ücretide kendilerinden olmak kaydıyla avrupadan yeni klavye yolladılar. Distrubütor firma hakkındada soruşturma yapacaklarını bana ilettiler. Yazışmalarımız aşağıdadır. ++++ To: musterihizmetleri@logosoft.com.tr Subject: k350 klavye hakkında Date: Thu, 9 Jun 2011 22:14:46 +0300 Selamlarİst. vatan bilgisayardan yaklaşık 8 ay önce almış olduğum K350 marka klavyemin altındaki yükseklik ayar tırnaklarından,sağ tarafındaki kırıldı,bu şekilde çok rahatsız edici,her ne kadar garanti kapsamında olsada,müşteri kullanım hatası denebilir ki evde tek ben kullandığımdan öyle bir hata olmadığına kesinlikle eminim.Ayrıca incelediğimde bayağı zayıf ve kullanışsız yapılmış.Sözün kısası,eğer fiyatları makul ise,adresime ödemeli olarak 2 tane, biri yedek olacak,yakın zamanda diğeride kırılacağından eminim.Gönderebilirseniz sevinirim.Vatan bilgisayar oturduğum yere 60 km olduğundan götürme ücretine satın almayı düşündüm.Eğer uygun olmazsa mecburen aldığım yerde olan haklarım varsa arayacağım. NOT: İncelemek isterseniz kırılan yükseklik ayar parçasını saklıyorum.Sizlere yollayabirim,bir inceleyin,kırılan yerin öpüşme yerlerine bakıldığında ,parça üretim hatası çıplak göz ile görülebiliyor.Sizden bu konu hakkında bilgi bekliyorum ona göre hareket edeceğim.. Makul bir fiyat ise zaten problem kalmaz.İlgileneceğinizden eminim.Ses sistemim,kullandığım mmx performans mausum, dahil ürünlerinizi devamlı kullanan bir tüketicinizim.. ++++ 2. mailim Yukarıdaki tarihli yazıma bir cevap alamadım.!! Sizlere bu gecikmeyi yakıştıramıyorum.Olumlu veya olumsuz bir geri dönme nezaketi gösterirseniz sevinirim.Ona göre başımın çaresine bakayım.Bunada dönüş yapmazsanız,elimdeki faturaları ve bu yazışmaları.Şirketinizin genel merkezine bildirip,diğer ürünlerimin başına birşey gelmemesi için dua edeceğim.Herhalde buda firmanız ürünleri ilede son tanışmam olacak. Siz bana saygı göstermesinizde tekrar saygılar... ++++ Kadir bey selamlar sorun çok ufak,Türkiye logitech,e 2 sefer mail atmama rağmen, olumlu veya olumsuz hiç cevap alamadım.Ayrıca belirteyim, şu anda kullandığım pcmde 3 adet ürününüz bağlı bulunmakta.Seri numaralarını bile verebilirim,oğluma dahi başka ürün almıyorum ondada 2 adet set var.Bizim gibi 50 yaş sınırında olanlar alışkanlıklarından kolay vazgeçmiyor.Şu olay biraz canımı sıkt,ı sorun ufak diye kimse ilgilenmedi.Silivri,de oturuyorum attığım mailde belirttim,ürünümün garantisi devam etmekte ama kullanıcı hatasıda denebilirki zannetmiyorum.Hiç uğraşmayayım ücreti makul ise bana yollamalarını rica ettim,umursayan olmadı,aldığım yer vatan bilgisayara garantisi için gitsem yapacağım masraf ile ürünü nakit ile alabilirim diye düşündüm.Hatamı ettim iyi niyetli düşünmekle? Bu kadar basit bir sorun ama oradaki görevli arkadaş,babasının çiftliğinde çalıştığını sanıyor.Bizler bu ürünleri satın alıyoruz,şirket büyüyor vede maaşlarını o şekilde aldıklarının farkında değiller.Ayrıca şirketine sahip çıkmaya çalışan sizin gibi üst düzey yöneticilerde böyle saçma işlerle uğraşmak zorunda kalıyor.Öncelikle değerli vakitlerinizi ayırdığınız için nezninizde sizleri ve diğer üst düzey yöneticilerinizi kutluyorum.Bir işgüraz beni bile sizlere karşı mahçup etti. Size ayrıca konuyu tam kavrayabilmeniz için diğer maillerimide yollayayım. Saygılar sunuyorum.İlgi ve alakalarınız için sonsuz teşekkürler.Tek derdimiz adam yerine konmak, diğer sorunlar problem değil çözülür. ++++ Response (Kadir B) 23/06/2011 03.18 PM Değerli Müşterimiz Logitech Müşteri Hizmetleri ile irtibata geçtiğiniz için teşekkür eder, size konu ile ilgili memnuniyetle yardımlarımızı sunacağımızı bildirmek istiyoruz. Erhan Bey, anladığımız kadarı ile Wireless Keyboard K350 nin ayağından bir tanesi kırılmış ve Türkiye de bulunan Logitech Distribütörinden yardım alamamışsınız. Erhan Bey, bu konuyla direk olarak ben ilgileniyorum. Eğer bize bir telefon numarası verebilirseniz sizi Pazartesi - Cuma 09:00 ile 18:00 saatleri arasında size uygun olan bir zaman da araya biliriz. Ayrıca lütfen bize ; -adres ve telefon numaranızı bildiriniz. Size yardimci olmamızı istediğiniz başka bir konu olması taktirde, lütfen http://www.logitech.com internet sitemize ziyaret ediniz veya ücretsiz hattımızdan bize ulaşınız. Saygılarımla, Kadir B. Logitech Europe S.A. Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Müşteri Hizmetleri. ++++ Günaydın Erhan Bey, Distribütör adına tekrar özür diliyoruz. Müşteri memnuniyeti biz Logitech için çok önemlidir. Ürünümüzde doğan bir arızadan veya sorun dolayı müşterilerimizin zor durumda kalmalarını hiç bir zaman istemeyiz. Erhan Bey, vermiş olduğunuz adrese 1 adet Kablosuz Klavye K350 gönderilmiştir ve kesinlikle sizden hiç bir ücret talep etmiyoruz. Ürün size UPS kargo tarafından 10 gün içersinde teslim edilecektir. Lütfen bir sorun olduğu taktirde www.logitech.com sitemizden veya 00 800 448 825 862 nolu telefondan ücretsiz olarak bize ulaşabilirsiniz. Yalnız hattımız ücretsiz yurt dışı olduğundan dolayı sadece sabit telefon numaradan arana bilir. Size yardimci olmamızı istediğiniz başka bir konu olması taktirde, lütfen http://www.logitech.com internet sitemize ziyaret ediniz veya ücretsiz hattımızdan bize ulaşınız. Saygılarımla, Tüketicisine değer veren sattığı ürününün arkasında duran firmayı gördükten sonra başka ürün niye kullanayım. Forum aracalığı ilede bu güzel davranışa bir kez daha teşekkür ediyorum. |
3 Üyemiz Kartal'in Mesajına Teşekkür Etti. |
13.04.2013, 17:28 | #2 |
|
Cevap: Pc bileşenlerinde markanın önemi
İnternetin bir güzel yanı da bu. Fikirler olumlu ya da olumsuz, anında paylaşılabiliyor.
Umarım medya da örnek alır ve deşifre olan firma logolarını mozaiklemeyi keser. |
13.04.2013, 17:32 | #3 | |
|
Alıntı:
Sana katılıyorum doğru diyorsun |
|
3 Üyemiz Kartal'in Mesajına Teşekkür Etti. |
13.04.2013, 18:33 | #4 |
|
Ben bu konuda şanslı değilim..
Daha önce almış olduğum Ati Serisi ekran kartlarından Sapphire HD 5770 256 bit 1GB modelli ekran kartım garantisi dolmadan yaklaşık 12-13 aya takriben bozuldu.. Ekranda oyun oynarken çizgiler çıkıyordu.. Metro elektronik den almıştım.. Kargola gönderdim sonuç kullanıcı hatası denilip üstüme yıkıldı.. Uğraşmadım.. zaten o günden sonra ATİ markasından soğudum.. |
2 Üyemiz Heliosaga'in Mesajına Teşekkür Etti. |
13.04.2013, 18:33 | #5 |
|
Başımdan geçen bir güzel olay daha var.
Altta linkini verdiğim işlemci soğutucu ile ufak bir problemim oldu mail attım ilgilendiler ve Avusturyadan ücretsiz yeni fan yolladılar. Yolladıkları fanın şu anki piyasa değeri 70 tl cıvarlarında. Linkin altındaki 29. yorum benim yorumum. Burada Yorumum. Erhan # 29 3 Ağustos 2011, Çarşamba - 18:34 Almanyadan bir yakınım getirdi, kurduğumda hafif bir titreşim hissettim, birkaç kontrol ve deneme sonucu 14mm fanda balans olduğunu farkettim, noctua sitesine girip bir mail attım, birkaç yazışmadan sonra benden adresim ve fatura bilgilerimi istediler, 4 gün sonra yeni fan adresime geldi. Bu bile ne kadar ciddi ve tüketicisine değer veren bir firma olduğunu gösteriyor. Başlıktaki yorumda Jakob Dellinger'a teşekkür edilmiş, bende bu güzel insanla muhatap oldum,mesajımla teşekkürlerimi ilettim, buradanda aracılığınız ile tekrar teşekkür ediyorum.. Ürünü anlatmama gerek yok zaten bu detaylı incelemeyi okuyarak tereddütsüz sipariş vermiştim,iyide etmişim. İncelemeyi yapan arkadışımında ellerine sağlık.. |
2 Üyemiz Kartal'in Mesajına Teşekkür Etti. |
13.04.2013, 18:38 | #6 | |
|
Alıntı:
Ciddi firmalarıda bilelimki paralarımız boşa gitmesin. Bir İngiliz atasözüydü galiba. !! Ben ucuz mal alacak kadar zengin değilim !! Güzel demişler. |
|
2 Üyemiz Kartal'in Mesajına Teşekkür Etti. |
13.04.2013, 21:21 | #7 |
|
Maşaallah bilenler biliyor. Her ne kadar kendimi ifade edecek kadar bilgisayar denilen icadı Türkiye'ye ilk giriş yaptığından bu tarafa kullanan birisi olarak hala bazı konularda fukaralığım sürüyor. Zaten değişen ve yenilenen versiyonları ile tüm teknik bilgiler ile donanımlı olmakta mümkün değildir diye düşünüyorum.
|
14.04.2013, 11:28 | #8 |
|
Elektronik eşyalar şans birazda güvenilir konusunda bilinen markalar vardır. Birşey alırken gerçekten bu işten anlayan insanlara danışılmalı. bilgisayar telefon değil sadece bütün elektronik eşyalar için geçerli.
Gerçek şu ki; saat 12:12 olduğunda kimse seni düşünmüyor, şifreleri 1234 yapan insan hala yaşıyor, noel baba yok, tam karşıya geçerken kırmızı yanacak, istediğini alsan da aklın alamadığında kalacak, az kalan yemek daha lezzetlidir, pastayı kesen pasta yiyemez, gece tırnak kesersen ömrün kısalmaz ve sakın kendini başka dünyadan zannedip triplere girmeye kalkma. ne yazık ki pizzanın ambulanstan önce geldiği bir ülkenin en nadide vatandaşlarından birisin sen de.. Hayat işte. O bakımdan diyeceğim o dur ki ; Başımız toprak, sonumuz toprak; mühim olan, çamurlaşmadan yaşamak.. |
Hara-Kiri'in Mesajına Teşekkür Etti |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
ã¶nemi, bileåŸenlerinde, bileşenlerinde, için, markanä±n, markanın, önemi, size |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |