23.11.2009, 15:03 | #1 |
|
Gripten kaçayım derken...
Gripten kaçayım derken... Domuz gribi bir yandan korkutmaya devam ederken, diğer yandan kendi pazarını da yarattı. Bu yeni pazarda sunulan her ürünü kullanmak ise kimi zaman çok da yararlı değil.
23.11.2009, 15:34 | #2 |
|
Cevap: Gripten kaçayım derken...
Bitki çayları normal zamanlarda da tüketilmesi gerekir, sadece domuz gribinden dolayı değil, ama gerisi angarya.
Böyle giderse bağışıklık sistemimizi kendimiz yok edeceğiz. |
LaLe'in Mesajına Teşekkür Etti |
23.11.2009, 17:50 | #3 |
|
Cevap: Gripten kaçayım derken...
biraz hijyene birazda bagışıklık sistemimize dikkat etsek rahatlıkla bu gribi atlatırız bunun içinde c vitaminini duzenli almakta yarar var .
Ya çaresizsiniz, yada çare sizsiniz. Benim Hayatımı Yargılamadan önce .. Benim ayakkabılarımı giy ve benim geçtiğim yollardan, sokaklardan, dağ ve ovalardan geç . Hüznü, acıyı ve neşeyi tad... Benim geçtiğim senelerden geç, benim takıldığım taşlara takıl,yeniden ayağa kalk ve aynı yolu tekrar git, benim gittiğim gibi !! Ancak ondan sonra BENİ YARGILAYA BİLİRSİN |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
gripten, kaçayım |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |