05.10.2024, 16:58 | #1 |
|
SOLIDWORKS 2024 'deki En Dikkat Çeken 9 Yenilik
05.10.2024, 17:23 | #2 |
|
Cevap: SOLIDWORKS 2024 'deki En Dikkat Çeken 9 Yenilik
Oldum olası ısınamadım bu programa....Makinacılar özellikle bu prıgramı kullanıyor...
Ancak Solidworks'ta şöyle bir sorun var benim açımdan...: ***Bir tasarım yaptınız, solid hariç herhangi bir programda...Yani Catia olabilir, NX olabilir...v.b. ***Sonra o tasarımı, solid kullanan birine (beraber çalışabilmek için) STEP yaparak attınız... ***Sonra o tasarım içerisinden bir parçada değişiklik yaptınız ve bunu da STEP yaparak, solid kullanan arkadaşa attınız... ***Solid de o parçanın step datasını açtığınızda, yerinde çıkması gerekirken, KURSÖR ün ucunda çıkıyor ve nereye, nasıl yapıştırılması gerektiğini, bilmesi öğrenmesi gerekiyor solid kullanan arkadaşın.... Bu bir sorun bence...Çünkü " araç pozisyonunda " veya default olarak data atıldığında, başka bir programda da default olarak araç pozisyonunda açılması işin kolay olması açısından, karışıklık ve hata çıkmaması açısından son derece önemlidir.... |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
2024, çeken, deki, dikkat, solidworks, yenilik |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |