|
Sinema Afiş ve Tanıtımları Yerli ve yabancı film afiş ve tanıtımları |
|
Seçenekler |
12.08.2024, 14:00 | #1 |
|
Asansör Oyunu (9 Ağustos 2024) Film Tanıtımı
9 Ağustos 2024 Sinemada | 1s 34dk | Korku Yönetmen Rebekah McKendry | Senarist Travis Seppala Oyuncular: Megan Best, Gino Anania, Alec Carlos Orijinal adı Elevator Game Asansör Oyunu, kayıp olan kız kardeşini bulmaya çalışan bir gencin hikayesini konu ediyor. Kayıp olan kız kardeşinin peşine düşen Ryan, kardeşinin kaybolduğu gece oyuncuların çevrimiçi olarak bulunabilecek bir dizi kuralı kullanarak başka bir boyuta seyahat etmeye çalıştıkları bir asansörde gerçekleştirilen oyuna katıldığını öğrenir. Bir dizi uyarıcıyı görmezden gelen Ryan, kardeşinden bir iz bulma umuduyla oyuna katılmaya karar verir. Ancak çok geçmeden bu uyarıların bir nedeni olduğunu öğrenir. Beyazperde |
12.08.2024, 15:48 | #2 |
|
Cevap: Asansör Oyunu (9 Ağustos 2024) Film Tanıtımı
13.08.2024, 08:43 | #3 | |
|
Alıntı:
|
|
24.09.2024, 06:28 | #4 |
|
Elevator Game’i yeni izledim ve vay be, gerçekten harika bir deneyimdi! Kentsel efsanelerin hayata geçmesi fikri süper korkutucu. Bir grup arkadaş, terkedilmiş bir binada bu gizemli oyunla oynamaya karar veriyor ve işler hızla kötüleşiyor. Atmosfer korkutucu, gerilim sürekli artıyor ve kendinizi koltuğunuzun kenarında buluyorsunuz. Performanslar da oldukça iyiydi! Eğer cildinizin altına giren ve zihninizle oynayan korku filmlerini seviyorsanız, kesinlikle bir göz atın. Sadece ciddi anlamda rahatsız edici anlara hazırlıklı olun!
|
lambda'in Mesajına Teşekkür Etti |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
2024, ağustos, asansör, film, oyunu, tanıtımı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |