![]() |
![]() |
#101 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() İnsanlar balkonlarında el çırpıp, ıslık çalıyorlar şu an. Bunu yaşayan başkaları var mı? |
![]() |
![]() |
#102 |
![]()
Dün diledim, bugün kabul oldu.
Hava kurşuni. Yağmur ha yağdı, ha yağacak ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
![]()
Güneş sıcak hava tam birşeyler ekmeye müsait. Eksem mi beklesem mi bilemedim. Acaba fırtınalı günler gelir mi yoksa 23 nisanı beklesem mi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi |
![]() |
![]() |
#104 |
![]()
Yağmur yağmaktan vaz geçti. Yarı güneş ve hafif rüzgar var şimdi.
Tapatalk ile gönderildi. |
![]() |
![]() |
#106 |
![]()
Oh.
Oğlumu mutlu görmek bir ömre bedel.Şükür büyük uğraşlardan sonra nikahını kıydırdık. Ama ne uğraş sabahın köründe nikah dairesine gittik açılır açılmaz.Bütün nikahlar Nisan sonu Mayıs ortasına ertelendi demesinler mi ? Rica minnet onu bunu araya sok derken 5 dakikalık imzayı sonunda attılar da muratlarına erdiler. Hadi hayırlısı. Bütün dünya ayağı kalktı ama başardık. Gelin, damat 2 şahit kıyıcıktan bakabildik sadece eşimle ve ben ağızlarda maske ellerde eldiven hiç böyle hayal etmemiştik. Eşimle birlikte oğlumuz merkezli bir hayat içindeydik, alışması çok zor olacak dile kolay 30 yıldır beraberdik. Mutlulukları daim olsun. Onlar mutlu bizde mutlu. |
![]() |
![]() |
#107 |
![]()
Merhaba,
Tekrar bir ömür mutluluklar dilerim... Sağlıcakla kalınız... |
![]() |
![]() |
#109 |
![]()
Hayal ettiklerinden farklı bir nikah olsa da inşallah bundan sonraki yaşamları hayal ettikleri gibi olur.
Ömür boyu mutluluklar dilerim... CEPTEN GÖNDERİLDİ
#110 | |
![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
geçeni, içinden, söyle, İçinden |
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |