![]() |
|
Serbest Kürsü Her konuda tartışma açılan konular burada |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
#12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() "Bana parmağını sallıyor. Ben yukarıdaydım aşağıda değildim. Aşağıda oturmuyorum. Oturduğum makam yukarıda ama aşağıda olmuş olsam onun sadece ağzının payını değil ona verilmesi gereken dersin en büyüğünü verirdim çünkü" |
![]() |
![]() |
#13 |
![]()
Adamda nasıl bir kompleks, nasıl bir ego var yahu! Bu adam kesin kendisini peygamber falan sanıyordur.
|
![]() |
![]() |
#14 |
![]()
''Allah'a şükür medyamız çoğulcu bir yapıdadır. Avrupa'da bile bu kadar çoğulcu yapı yoktur. Çok az oy oranı olan partinin bile kendisini anlatabileceği organlar var"
RTÜK Başkanı Prof. Dr. İlhan Yerlikaya |
![]() |
![]() |
#15 |
![]()
Yapma yahu, bunu Erdoğan mı söylemiş yoksa başka bir partili Erdoğan için mi söylemiş tam anlayamadım.
|
![]() |
![]() |
#16 |
![]()
+ Zonguldak'ta üniversite var mıydı?
-(kalabalık hep bir ağızdan) yoook. + 2007 de biz kurduk. .................... + Önemli olan boy değildir. soydur önemli olan soy. ............. Türkiye artık eski Türkiye değil. Yeni Türkiye. Burada adalet egemen olacaktır. .............. ‘Acaba AB ne der, acaba bizi alır mı almaz mı?’ Bizim böyle bir derdimiz yok. Biz kendi göbeğimizi kendimiz keseriz. Siz kendi aklınızı kendinize saklayın. .............. Biz tek başımıza da kalsak, milli iradeyi, demokrasiyi, sandığı şerefimiz ve namusumuz gibi savunmaya devam edeceğiz. .................. Bu tren artık raydan çıkmaz. ............... Gözyaşıyla ıslanmış ekmek bizim boğamızdan geçemez. Kan bulaşmış para bize mutluluk getirmez. .................. Birileri, çıkarları için tüm dünyayı ateşe atmayı göze alabilir; Biz, hakkın, merhametin, adaletin yanında yer almaya devam edeceğiz. Recep Tayyip Erdoğan .............. |
![]() |
![]() |
#17 |
![]()
|
![]() |
![]() |
#18 | |
![]() Alıntı:
Öyle ya da böyle. |
|
![]() |
![]() |
#19 |
![]()
12 Eylül darbesi bizi hedef aldı.
Tayyip Erdoğan. |
![]() |
![]() |
#20 |
![]()
Yurt dışında yere tüküremezsiniz, biz çok özgürüz.
Yavuz BİNGÖL |
![]() |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
beğenmediğiniz, saçma, sapan, sözler |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |