![]() |
![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bir başlık altında photoshop bilen arkadaşlar, bende dahil başka yerlerden kopyala yapıştır yapacağımız yerde, formumuza özel dizayn, forum ismimiz yazılı çalışmalar yaparsak, hem formumuzun tanıtımını yapmış oluruz, hemde özgün çalışmalara imza atmış oluruz. |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]()
Bence güzel olur.
Paylaşımların da çok güzel olmuş ellerine sağlık. |
![]() |
![]() |
#4 |
![]()
Konu arkadaşlar tarafından rağbet görmediğinden, onaylanmadığı manası çıkar,
bu nedenle başkaca emek harcanarak yapılan paylaşım olmayacaktır. Kendimi boşuna yormayayım bari. 59 kişinin görüntüleyip, tek bir kişinin cevap yazmasından benim anladığım budur. Çengelli sana ayrıca teşekkür ediyorum. ![]() |
![]() |
14 Üyemiz Kartal'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#5 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Bence çok güzel bir uygulama. Forum Gerçek'e de, (kopyala yapıştır değil) emek verilerek hazırlanmış ve Forum Gerçek'e özgü düzenlemeler daha çok yakışır. Şimdilik rağbet görmemiş gibi görünse de , siz kendi (harika) çalışmalarınızı paylaşmaya devam edin ![]() Bir tane de ben ekleyerek katkıda bulunayım. |
|
![]() |
15 Üyemiz Mediter'in Mesajına Teşekkür Etti. | Basakca, Canan, Çengelli İğne, Efruz, Farbak, Insanlikarayan, Kartal, Mislina, Mustafa Akten, ReaL, Redwine, Tntcool, Tura, İklim |
![]() |
#6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sınavlardan sonra ben de eklerim. Hatta şu after effects programını tam olarak çözünce gif formatlı çalışmalarımız da olur |
![]() |
14 Üyemiz Efruz'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#7 | ||
![]()
|
||
![]() |
14 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
![]() @Mediter, işte budur, harika bir çalışma formumuza özel, emek harcanmış insan zevkle paylaşıyor, ellerine sağlık ![]() @Canan, olumlu veya olumsuz yorum dahi yazılmaması maneviyat kırıcı, insanın elinde değil üzülüyor, boşuna uğraşmayayım diyorsun ![]() |
|
![]() |
15 Üyemiz Kartal'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#9 |
![]() Mesela ben bu konuyu yeni gördüm.
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
niye başkaları bizden kopyala yapıştır yapmasın. Sosyal medya denilen meret yerde bu paylaşımlar çok hızlı yayılıyor, arkadaşlar paylaştıklarında, mutlaka 4-5 kişi beğenip kendiside paylaşıyor, o 4-5 kişinin arkadaşları derken kalabalıklara ulaşılabiliyor. Bu mana ile site tanıtımıda olur ![]() |
|
![]() |
15 Üyemiz Kartal'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
Özlü, sözler |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |