![]() |
![]() |
#21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Anlaşıldı sen göz doktorusun ve siteyi göz taramasından geçiriyorsun...
![]() Bu kadar küçük yazılır mı... ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
HeavenLy'in Mesajına Teşekkür Etti |
![]() |
#23 | |
![]() Alıntı:
![]() Yazdıkların çok güzel yazık olmasın diye söylüyorum... |
|
![]() |
![]() |
#24 | |
![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#25 |
![]() ''Adım atmaya başlamadan, Karanlıktan çıkmazsın! '' Mart 2014 Salı Tuncay G. ( HeavenLy ) |
![]() |
2 Üyemiz HeavenLy'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#26 |
![]() ''Bu dünyada kimse için kendini kahretmeye mahvetmeye,kendinden ödün vermeye değmez,bana bunu son 4 yılımda öğreten her kadına teker teker teşekkürlerimi sunuyorum.
Öğrettiğiniz her acı duygusu için teşekkürler. '' Nisan 2014 Perşembe Tuncay Gksl ( HeavenLy ) |
![]() |
![]() |
#27 |
![]() Şuan sadece yazmak istedim,öylesine içimi boşaltmak.Yani saçmalamak istiyorum bu yazı boyunca kulaklığımda dinlediğim Karaçal - Sesindeki Haziran parçasının etkisindeyim,yada etkisinde olmak istediğim bir parça arıyordum ve sevdiğim bir arkadaşım sayesinde buldum.Felaket bir melankoli halindeyim neden? Sorunu sorup duruyorum sabahtan beri sanırım kafayı yemenin eşiğindeyim,belki de o eşiği çoktan geçtim de haberim yok,farkında değilim. Kulağımda bir ses var sürekli duyuyorum ama sesi çözemiyorum.Eski bir dostun,eski bir sevgilinin,özel birinin sesimi acaba?Bulmak için çabalıyayım diyorum ama neyse üşengeçlik durumları boş ver diyorum.. Sanırım bugün kırdığım çok kalp oldu,nedir bu sinir hali?Agresiflik hali,şuan tanıyamıyorum sanırım kendimi.Ya da bilmiyorum ya sanırım kafayı yiyorum yavaş yavaş,ama pek sevmedim bu halimi.Gülerken gamzelerimin çıkmasını özledim görmüyorum o halimi uzun süredir,neyse saçmalamaya devam ederim daha sonra yine fonda hâlâ Karaçal - Sesindeki Haziran parçası var sanırım 30 'dan fazladır dinliyorum,sabaha kadar da dinlemeye devam Kendinize iyi davranın dostlar,eski sevgililer, özel insanlar,arkadaşlar canlar Allah'a emanet.. Nisan 2014 Cuma Tuncay Gksl ( HeavenLy )
|
![]() |
2 Üyemiz HeavenLy'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#28 |
![]() Ayrılıklardan sonra ölürümler biterimler falan yalan dolan. İnsan ölüp de gidene bile alışıyor, yaşayıp da giden de neymiş.. Haziran 2014 Cumartesi Tuncay Gksl ( HeavenLy )
|
![]() |
![]() |
#29 |
![]() Gözlerindeki hüznü görünce anlamıştım bir şeyler olduğunu,
bir şey yapmak için çok mu geçti yoksa kadermiydi bizi bu duruma getiren bilemiyorum. Aslında belki zamandı sadece ihtiyaç olan, derler ya zaman her şeyin ilacıdır. Bir ilaca ihtiyacımız vardı belki de kalkmak için hasta yatağından. Diyorum ya ; işte kadermiydi bizi bu hale sokan yoksa yaptıklarımızı görmeden hatalara devam etmek mi, her halükârda kaybetmiştik belki de.. Sesindeki hüzün hiç silinmiyor kulaklarımdan Ve gözlerindeki o hüzün gitmiyor rüyalarımdan.. Kendine çok dikkat et sevgili,o uzun saçların ıslak kalmasın hasta olursun gerçi hasta olduğundaki hallerin bile bir ayrı güzeldi senin güzel olmayan bir anın mı vardı ki? Dediğim gibi kendine çok dikkat et sevgili rüyalarda görüşmek üzere.. Tuncay Gksl ( HeavenLy ) |
![]() |
![]() |
#30 | |
![]() Alıntı:
Çok doğru valla. Alışıyoruz, alışmak zorundayız. |
|
![]() |
OkyanusunKalbi'in Mesajına Teşekkür Etti |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
bana, heavenly, izinsiz, karalamalar, yazılmıştır |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |