![]() |
![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bölüm Kullanma Kuralları... Tartışmak istediğimiz herhangi bir konumu var?
![]() |
#2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Yönetici konumda olanların zaman zaman uyarılarda bulunması siteyi kullanım açısından bilgi eksikliği varsa tamamlanması açısından önemli ve gerekli . Yukardaki uyarı bu anlayış ile yapılmış adıma memnun oldum. Ben yeniyim site kullanımını yeni yeni kavramaya çalışıyorum ama bu meyanda aktif olmaktanda geri kalmak istemiyorum. Olabildiğince sitede yazanları yorumlayanları okumaya gerektiğinde yorumlar yapmaya çalışıyorum.
Sitede banada yer vererek aranıza almanızdan dolayı arkadaşlara, yönetici konumunda olan herkese teşekkürler ederim. |
![]() |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
bölüm, kullanma, kuralları |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |