![]() |
![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Limonla İlgili 9 Süper Pratik Fayda
Ahşap Parlatıcısı
![]() |
#2 |
![]() Bazı insanlar limonu ikiye bölüp hapır hupur yiyorlar. Hiçbir zaman limonu öyle yiyememişimdir. Fazla ekşi olunca yüzüm şekilden şekile giriyor. Ama detoks suları hazırlarken limonu içine koyduğumda çok lezzetli oluyor. |
![]() |
![]() |
#3 |
![]()
Teşekkürler @Canan'cım
Limonu tuzlayarak yersen güzel oluyor.Rahmetli annem çok severdi bende çocukken severdim şimdi çok fazla limon tüketemiyorum seviyorum ama biraz fazla kaçarsa tansiyonumu düşürüyor. |
![]() |
3 Üyemiz NaNaNe'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Tuzdan uzak durmakta fayda var. Sofra tuzu az miktar kaya tuzu veya himalaya tuzu kullanmak lazım. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Her derde deva, her şeye iyi geliyor. Hele son dört aydır her evin ve herkesin baş tacı oldu. |
![]() |
3 Üyemiz Sevda'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
fayda, limonla, pratik, süper, İlgili |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |