![]() |
![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Asıl adı Clinton Eastwood'tur. 1930 yılında San Fransisco'da doğdu. Okul hayatı çok hareketli geçti. Liseden sonra güç gerektiren işlerde çalışan Eastwood 1955'lerde Hollywood'a geldi. Siegel’in 1971 yapımı “ Dirty Harry (Kirli Harry) adlı filminde canlandırdığı “ Kirli ” Harry Callahan adlı polis karakteriyle ikinci bir efsane daha yaratan aktör, bu ölümsüz ve kural tanımaz polis karakterini 1983 yapımı “ Sudden Impact ” adlı filmde tekrarladı. Kirly Harry'nin yönetmeni Siegal Eastvood hakkında şunları söyleyecekti:" Kendi imajının ne denli iyi olduğunun bu kadar bilmeyen bir adamla çalışmadım." Filmleri 1. Milyonluk Bebek, Million Dollar Baby (2004)
![]() |
#3 |
![]() Teşekkürler Darkangel..
![]() |
#4 |
![]()
Holywood'un en yakışıklı oyuncusuymuş bir zamanlar. Ayrıca kovboy filmlerinin de en yakışıkılısı diyebiliriz herhalde.
Yani kısaca demek istediğim, Clint Eastwood gençliğinde çok yakışıklıymış ![]() Ellerine sağlık Darkcığım. |
![]() |
3 Üyemiz LaLe'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#5 |
![]()
İlk "İyi kötü çirkin" filmiyle tanıştım zatıalileri ile... Tanıştığımız günden beri de pek bi severim kendilerini ve imza attığı filimleri.
Oynadığı karakterlerin hakkını veriyor.Bana göre tabi ki ![]() Teşekkürler Dark... ![]()
![]() |
#6 |
![]() ![]() ![]() |
![]()
Yönetmenlikte de çok başarılı.
Bunlardan: Letters from Iwo Jima / Iwo Jima'dan Mektuplar filmini öneririm. Bir de geçen ay dvd de seyrettiğim yine Clint Eatswood' un yönetmen olduğu ve Leonardo Di Caprio,Naomi Watts ın başrollerinde olduğu J. Edgar filmi var en son olarak. FBI ın kurucusu J. Edgar Hoover ın hayat hikayesi anlatılıyor. Biraz karanlık ve sıkıcı sayılabilecek bir film. FBI ın kurucusu gay miş. Ben öyle anladım :S |
![]() |
Bliss'in Mesajına Teşekkür Etti |
![]() |
#7 |
![]()
Western filmlerinin yakışıklı ve karizmatik oyuncusu. Gençliğinde oynadığı filmleri sadece sigara içişini izlemek için izlemişliğim vardır. Oyunculuğu da bir o kadar iyi.
|
![]() |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
eastwood |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |