![]() |
![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Yazan & Genel Yayın Yönetmeni: Rahim Er Program Yönetmeni: Aykut Sözeri Yönetmen Yardımcısı: Ümit İsmailoğlu Yayına Hazırlayan: Niyazi Hancı Efektör: Zeynep Deniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Ben gelmedim dava için Benim işim sevgi için. Dostun evi gönüllerdir, Gönül yapmaya geldim." ![]() ![]() ![]() "Yaradılanı hoş gör / Yaradan’dan ötürü" Yunus Emre’ye göre insanlar, din, mezhep, ırk, millet, renk, mevki, sınıf farkı gözetilmeksizin sevilmeyi hak etmektedirler. Madem ki insanoğlu ruh yönüyle Allah’tan gelmektedir; öyleyse insanlar hiçbir şekilde birbirlerinden bu anlamda ayrılamazlar. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "İnsan ölmez, insan dünyasını değiştirir. Ölen hayvan olur; insanlar ölmez. Ölür ise ten ölür; canlar ölesi değil..." ![]() ![]() ![]() "İlim meclislerinde aradım kıldım talep İlim geride kaldı ille edeb ille edeb" ![]() ![]() ![]() Yunus Emre hakkında detaylı bilgi için tıklayınız. ![]() ![]() ![]() [MEDIA]http://www.tgrt-fm.com.tr/arsiv/20061016/20061016_radyotiyatrosu_yunusemre.mp3[/MEDIA]
4 Üyemiz SuLTaN'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Sözlerin güzelliğine bakar mısın?..
Teşekkürler Sultancığım. |
![]() |
2 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Çoook seneler evvel dinlemiş idim bunu. Teşekkürler, "bu benim için dünyalara bedel" paylaşım için... Yunus dediler mi, kalbimin atışı bile değişiyor vesselam...
|
![]() |
Karagöz'in Mesajına Teşekkür Etti |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
çile, derviş, emre, halvet, ilahi, mahmud, mertebe, rabt, radyo tiyatrosu, sordum sarı çiçeğe, sufi, taptuk emre, tasavvuf |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |