![]() |
![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Arkadaşlar telefonum ses düzeyi su geçirmez olduğu için çok fazla değil, kulağımın birindeki işitme kaybı da eklenince telefonum cebimdeyken arandığımda sesini duymuyorum, bazen önemli yerlerden telefon beklediğim oluyor kaçırmayayım diye telefon elimde dolaşmaktan sıkıldım, sürekli titreşim modunda kalmasını da istemiyorum o nedenle bir kulaklığa ihtiyacım var, şöyle kullanışlı, fonksiyonlu, sesi de kaliteli kopma falan yapmayan, boyuna takılanlardan bir bluetooth kulaklık almak istiyorum, tavsiyesi olan varsa bekliyorum.
Bu hoşuma gitti ama nasıldır bilemiyorum. https://www.hepsiburada.com/lg-tone-...-HBV0000018QUT |
![]() |
3 Üyemiz Rosebud'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#2 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Jabra stone tek gecerim.
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Ehh, 494 lira verebilseydim, ben de tek geçerdim.
#5 |
![]()
Çok geç bir cevap olacak ama..
Misafirler felan görür.. https://tr.aliexpress.com/item/Xiaomi-Mi-Bluetooth-Headset-With-Microphone-Sport-Wireless-Earbuds-Waterproof-Bluetooth-4-1-Earphone/32800566223.html?
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
bluetooth, kulaklık, tavsiyesi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |