22.04.2012, 20:29 | #1 |
|
Muazzez İlmiye Çığ (1914-2024) | Türk Sümerolog
Muazzez İlmiye Çığ Biyografi Eğitim ve Kariyer Ödüller Kitapları |
22.04.2012, 21:43 | #2 |
|
Cevap: Muazzez İlmiye Çığ | Türk Sümerolog
Ne zaman ekranda görsem kilitlenip kaldığım biri. Dinlerken aldığım zevkin yanında, değindiği konularda ilgimi çekerdi.
Teşekkürler Rukia...
22.04.2012, 23:41 | #3 |
|
Cevap: Muazzez İlmiye Çığ (1914-...) | Türk Sümerolog
Gurur duyduğumuz bir isim...
Hayrettin Karaca ile birlikte 'bu vatan toprağı satılmasın' diye eylem yaptıklarını hatırlıyorum... Bir de televizyon proğramına çıkmışlardı.... İkisi de birbirinden tatlı iki ihtiyar... Bu güzel çalışma için teşekkürler Rukia...
23.04.2012, 00:52 | #4 |
|
Tipki rahmetli Türkan Saylan'da oldugu gibi, yararli birsey yapinca bazi kesimlerce hemen Mason baglantili olmakla damgalanmis degerli bir insan.
Tesekkürler paylasim icin Rukia |
23.04.2012, 01:02 | #5 |
|
Tatlı, tonton ve değerli bir insan. Hakkında bilgi sahibi de oldum
Paylaşım için teşekkürler Rukia |
19.11.2024, 16:47 | #6 |
|
Cevap: Muazzez İlmiye Çığ (1914- 2024) | Türk Sümerolog
Ünlü arkeolog ve dilbilimci olan Sümer uygarlığı üzerine yaptığı araştırmalarla adını duyuran Muazzez İlmiye Çığ'ın yaşamı
|
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
atatürk, bereket kültü, çivi çiviyi söker, fahri doktora, ilmiye, mabet, miras, ortadoğu, sümerolog, tepebağ, uygarlık, vatandaşlık tepkilerim |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |