08.05.2011, 23:32 | #1 |
|
Sos Tarifleri - Sos Nasıl Yapılır?
Malzemeler
Avcı Sosu
|
08.05.2011, 23:38 | #2 |
|
Cevap: Sos Tarifleri - Sos Nasıl Yapılır?
Sulu yemeklerimiz haricinde, sossuz yiyemez oldum et türü yemekleri. Lakin, nadirdir kendimin yapmasi. Genelde hazir sos kullanirim. Tesekkürler LaLe
|
08.05.2011, 23:40 | #3 |
|
Avcı sosunu mantarsız alayım ben.
Güzel görünüyorlar LaLe...
08.05.2011, 23:42 | #4 |
|
Anlaşıldı Lale!
Açacağımız lokantaya senide ortak edicez,özel tarifleri daha fazla yayınlayıp sırlarımızı verme istersen,bak ben yılların ustasıyım ama hiç tarif vermiyorum |
08.05.2011, 23:51 | #5 | |
|
Alıntı:
Evimizde hazır sos hiç kullanılmaz Canan. Ben sosları çok severim. Evde ne malzeme varsa onlarla yeni soslar icat etmeye bayılırım Sen hiç merak etme duayen, ben tarifleri veriyorum ama püf noktası var, onu söylemiyorum |
|
09.05.2011, 18:41 | #6 |
|
Avcı sosu çok güzel görünüyor en yakın zamanda yapacağım Teşekkürler LaLe
09.05.2011, 18:47 | #7 |
|
Experella, o sosun içine biraz kavrulmuş kıyma koy, sonra al sana Bolonez sos. Spagetthi üzerine dök afiyetle ye. Gerçi bu haliyle de makarnalarda kullanılabilir.
Mmmmmmmm, canım mı çekti ne? |
09.05.2011, 18:52 | #8 | |
|
Alıntı:
Offff ne güzel olur valla.Acıktım galiba
26.05.2012, 16:49 | #9 |
|
|
26.05.2012, 17:10 | #10 |
|
|
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
avci sosu, beşamel, defne sosu, hardal, kornişon, krema, margarin, mayonez, sarımsak, sos nasıl yapılır, sos tarifleri, tarhun, zeytinyağ |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |