|
Sinema Haberleri Repliğinden tiradına, rolünden oscarına, sanatçılardan haberlere |
|
Seçenekler |
08.08.2014, 20:09 | #1 |
|
Hobbit: Beş Ordunun Savaşı Filminin Türkçe Fragmanı Yayınlandı
Hobbit:Beş Ordunun Savaşı Filminin Türkçe Altyazılı Teaser Fragmanı - YouTube |
5 Üyemiz Sevda'in Mesajına Teşekkür Etti. |
08.08.2014, 20:35 | #2 |
|
Cevap: Hobbit: Beş Ordunun Savaşı Filminin Türkçe Fragmanı Yayınlandı
İki filmi de sinemada izledim, en heyecanlı yerde bitti. 3.yü merakla beklemekteyim.
Teşekkürler. |
31.10.2014, 13:24 | #3 |
|
Vizyon Tarihi: 17 Aralık 2014 Yapımı : 2014 - ABD , YeniZelanda Tür : Fantastik , Macera Yönetmen : Peter Jackson Oyuncular : Orlando Bloom , Elijah Wood , Cate Blanchett , Hugo Weaving , Evangeline Lilly Senaryo : Fran Walsh , Philippa Boyens Yapımcı : Peter Jackson , Fran Walsh Diğer Adı : The Hobbit 3, Hobbit Gittim ve Döndüm *** Açıkçası Yüzüklerin Efendisi üçlemesinden sonra yapılmasını eleştirmiştim, şu an ise sabırsızlıkla bekliyorum. Tolkien'in dünyası ile tanışmadı iseniz geç kalmış değilsiniz. Mutlaka tanışın Hobbit'in keyfie varın ve tadını çıkartın
12.11.2014, 15:10 | #4 |
|
Hobbit: Beş Ordunun Savaşı Filminin 2. Fragmanı çıktı. Hobbit, Beş Ordunun Savaşı Filmi Türkçe Altyazı HD HOBBIT: BEŞ ORDULAR SAVAŞI 2. Fragmanı Türkçe Altyazi HD - YouTube
12.11.2014, 22:34 | #5 |
|
Filmin adını değiştirdiler ve 5 Ordu yaptılar
Değişikliği serinin yönetmeni Peter Jackson, Facebook hesabından duyurdu. Jackson eğer film iki bölüm halinde çekilmiş olsaydı "There and Back Again"in doğru bir seçim olacağını ancak 3 bölümlük filmin Bilbo'nun "oraya" zaten ikinci filmde varmış olması nedeniyle anlamsız kaldığını belirtti. Filmin yeni adının bir kreatif çalışmanın ürünü olduğu ve bu kararın sinema severlere daha fazla aksiyon sahnesi vaat ettiği belirtiliyor. Filmin isminin değişeceğiyle ilgili dedikodular geçen hafta TheOneRing tarafından gündeme getirilmişti. |
12.11.2014, 23:43 | #6 |
|
Filmin reklamı fragmanlarla, afişlerle v.b olsun yapıldı, her şeyden önemlisi vizyona girmesine sayılı günler var daha fazla aksiyon vaat edilmesini anlayamadım.
Her halükarda seyredilir bana göre.
13.11.2014, 00:01 | #7 | |
|
Alıntı:
Yalnız şöyle birşey düşünmüş olabilirler..İlk 2 filmde izleyiciler beklenen tadı alamadılar(bunlardan biri ben ) habire fragman çıkarıp bakın son film süper olacak izleyeceğinize değecek diyorlar sanki.. |
|
Med-Cezir'in Mesajına Teşekkür Etti |
13.11.2014, 00:25 | #8 | |
|
Alıntı:
Merak ettiğim nokta; acaba dengeyi kurabilecek mi? Bölümde kendi arasında bölüneceğine göre vuruş noktası hangi bölüm olacak. Hep beraber seyredip göreceğiz bakalım
13.11.2014, 00:35 | #9 | |
|
Alıntı:
|
|
Med-Cezir'in Mesajına Teşekkür Etti |
13.11.2014, 00:47 | #10 |
|
Az kaldı
Etiketler |
filminin, fragmanı, hobbit, ordunun, savaşı, türkçe |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |