![]() |
![]() |
#11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Yuregıne emegıne saglık Serji...
#13 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Sen Benim Yaşayamadığım Gençliğimsin...
![]() Sen benim yaşayamadığım gençliğimsin
Tutamadığım ellerim Saramadığım yalnız bedenimsin Dalıp gitmek gibi bir anlık değil Yaşamak için yegane sebebimsin Huzuru gözlerinde Heyecanı nefesinde Mutluluğu kalbinde bulmuşum Belki seninle gelmedim bu köhne dünyaya ama Seninle ruh ikizimi bulmuşum Seni günü birlik değil Namusum yerine koymuşum Kısacası çiğ tanem Ben senin suyunla yeşerip Senin hamurunla yoğrulmuşum Kısa şortla gezerken küçüklüğümde Hayalimde hep mutluluk vardı Büyüdün adam oldunda ne değişti dersen Hayallerimdeki mutluluk şimdi beni sardı Hüzünbaz şiirlerin Amatör şairiyim Biraz çılgın olsamda Sevdiğin koynunda İsminin baş harfi yazılı Boynu bükük künyeyim Sen benim yaşayamadığım gençliğimsin Ellerim nasırlı Yüzümde kir pas Verdim Azrail’e sözümü Dedim sevdiğimi terk edersem birgün Şehrin ortasında beni kanlı iple as Sen benim yaşayamadığım gençliğimsin Kulağımda arabesk şarkılar Aldım elime sazımı Sensiz teller elimi parçalar Sen benim yaşayamadığım gençliğimsin Dudağımda yanık izleri Bedenimde kırbaç sesleri Yanmışım yanacağım kadar Dışarıda bana ait yalnızlık portreleri Sen benim yaşayamadığım gençliğimsin Yüreğim yalnızlığın pasif içicisi Her daim yanımdan eksik olmuyor Kalbim isyan etsede yana yakıla Yalnızlık bir türlü baş ucumdan ayrılmıyor Sen benim yaşayamadığım gençliğimsin Gölgede dinlenen yaşlı amca gibiyim Tek farkım var amcadan Onu ağaç gölgesi Beni gözlerin Ve huzur veren sözlerin dinlendirir . Sen benim yaralarımı saran merhemim Sen benim unutmaya başladığım dertlerimsin... Herkesin yarası kendinedir ama Sen benim yaşayamadığım gençliğimsin Sen benim yaşamaya başladığım gençliğimsin Seninle huzurlu Seninle mutluyum Sensiz tarumar bir vaziyette Seninle sanki dünyanın tapulusuyum Ölümsüzlük koyamasam da seninle dolu hayatın adını Aşkla yaşayan Kimseye aldırmayan Amatör şair bozuntusuyum… |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Yüreğine sağlık Serji... Sabah sabah ne iyi geldi bu şiirler.. Aşk düştü aklıma! ...
Yüreğin hiç susmasın ..
#15 |
![]()
Teşekkür ederim Kalinka. Azda olsa şiirlerimden etkilendiysen ne mutlu bana o zaman
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Sevmek bazılarına çok yakışıyor,sevmeyi bilenin hisleri diline kalemine yansıyor..
Seven yürek susmaz dile gelirmiş,sevmekte adamlık istiyormuş meğer.. Huzuru gözlerinde Heyecanı nefesinde Mutluluğu kalbinde bulmuşum Belki seninle gelmedim bu köhne dünyaya ama Seninle ruh ikizimi bulmuşum Seni günü birlik değil Namusum yerine koymuşum Kısacası çiğ tanem Ben senin suyunla yeşerip Senin hamurunla yoğrulmuşum.. Yüreğin dert görmesin Serji ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]()
Ey Şehr-i Yar Adana...!!!
Kapatıp gözlerimi her defasında ezberimden yazıyorum gözlerinden sensizliği, gökyüzünde sağnaklardan kalma yalnızlık yağarken her gece bedenime, ben içerimde yağmurlar biriktiriyorum yalnızlıkla olan kavgalarımda.Sana isyanlar büyütüyorum Ey Şehr-i Yar Adana...Boşaldı artık sevdamın sokakları sayende.Bir isyanla yıkılıyor sokaklarım...Bin ahla boşalttım isyanları...Çilesi sen olan bir ceza kesti hayat mahkemesi...Sana biriktirdiğim isyanları, kavgaları soruyorum Ey Şehr-i Yar...Cezam müebbet, söylesene ne zaman çıkar af ölüme? Sana yazdığım şiirler, bestelediğim bütün şarkılar hala hırçın ve hüzünlü... Her gece başımı yastığa koyuşumda “senin için son gözyaşlarım” desemde çorak toprağa yağan yağmurun verdiği bereketi veremedi bana kuruyan yüreğine döktüğüm gözyaşları...Son cümlemi kurar gibi baksam sana, son nefesimi verecekmiş gibi koşsam Ey Şehr-i Yar Adana sokaklarında...Biliyorum yeniden yazılacak gözlerim gözyaşlarına... Şimdi hece hece, harf harf yazıyorum yokluğunu kahırdan pas tutan yaslı kalemimle...Hırçın bir bebek misali ağlıyor kalbim...Laf anlamıyor da zaten.Yok dediğimde anlamıyor bir türlü...Kifayetsiz kalıyor kelimelerim...Lâl kalıyor bütün lisanlar...Adından başkasına, kelimeler acıya çalıyor... Olmuyor sensiz... Sensizliğin ötesi bensizliğe çıkıyor! Kan kaybeden yaram oldu "zaman" şimdilerde.... Şimdilerde;hayata küsen, susuz toprakta açmaya cesaret edemeyen ama yinede son bir azimle açan papatyanın toprağa olan kırgınlığı gibi bakıyorum sensiz olan hayatıma...Boynu bükük, kırgın,üzgün ve zavallı...Anladın mı peki hala yokluğuna küskün olduğumu, oluk oluk kan damlıyor kahır dolu yaralarımdan... Hangi siluete gizlesem öfkelerimi, hangi kavgalarıma gizlesemde özlesem seni...Öyle yakışıyordu ki adın adıma...”Hayat” diyorum sana...Hayattaki tek davam...Kavgama en çok yakışansın diyorum sana...Kalbime adını acı diye bastıransın...Yaralarıma tuz basıyorum adın niyetine...Bu yüzdendir ki sevdanın eşanlamı benim yüreğimde davam, yaralanışım ve bu yüzdendir davamın kavgalarında kalbimden dağlanışım!!! EY Yar ya gel şimdi sevinçlerime sebep ol, ya da git şimdi en güzel şiirim ol kırık uçlu kalemimde dökülen... Seyr-ü Seferde yüreğimin umut kuşları. Adını alıp yarınlarıma adıyorum.Yalnızlıklardan kaçan saçma sapan bir hayatın ta orta yerinde, mahşer kalabalığındaymışım gibi hissediyorum ezelden beri kendimi.Dört yanı kuşatılan bir kale misali bekleyişlerimin gölgesindeyim.Sağır bir yalnızlık, kör bir yarınsızlık... Bu sefer kötü yandım, ateşle oynadığım, kıyamete kafa tuttuğum için...Seyri firur etmek günü gelmişse içimden.Ne merhem olur yarama bir sözün ne de herhangi bir neden... Demek geldin de ben görmedim ha?Demek geldin... Geldin de hani neredesin?Gidişinin enkazının ağır, sensiz gözleriminn kör kulaklarımın sağır olabileceğini katmadın mı hesaba.. Enkazımın ağır olduğunu hesaba katmadan mı geldin... Şimdi mekansızlığımamı, gelişinin hesapsızlığınamı, geldiğin gibi gidecek oluşunamı yanmalıyım? Şimdi bu gelişini yoksa gelmemişmi saymalıyım? Senli uykularımda cenneti görüyorum rüyalarımda, gözlerimi emanet bırakıyorum gelmeyecek yarınlarıma, uyusamda seni görüyorum, uyansamda! Gelsemde uzaksın, hayat denen zindanımda kalsam da! serjiii \ Serji Not : serjiii imzalı bütün şiirler ve denemeler şahsıma ait olup büyük bir kısmı noter onaylıdır... |
![]() |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
ağlar, annelerimiz, benimle, bizde, burnumda, bıyıklarım, çocukluğum, daha, erkekler, kadar, korkmak, misin, olmak, öldür, öldürebilirsen, susan, terlememişti, tütüyorsun, yaşanır, yüzlü |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |