![]() |
![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Beni Benimle Bırak
Uzatmaları oynar gibiyim sanki Yavaş yavaş tükenen zaman aralıklarında Bana bakan her gözü acıyla selamlarken kapı artlarında İsyanları biriktirdim farkında mısın? Kaçamakta olsa susamadığım sorulardan işgaldeyim Kimse bilmez ben nerdeyim kiminleyim Gözümü kapadığımda atlıyorum bulduğum ilk boşluktan Yüreğimdeki acın eksik kalsın diye Susturuyorum vicdanımın sesini Uğruna şiirler yazıp Anıları donattığım ezelim Yorgundur yüreğim Birazda tırsak Şimdi kaçmak zamanıdır Azrail'in çemberinden Söylesene yar Sana gelen yollar kaç adımda biter Özlemini kaç nefeste içime çekerim Ne sen ne de ben hazmedememişken hayatı Nasıl anlatayım ki daha hal-i pür-melâlimi .. Sen yine sus Dilerim hiç sesin çıkmasın Ben şiirlerimi kul ettim yollarında Her harfi hecelerdim dudaklarında Yoluna can verip serden geçtiğim Suskunluklarımın padişahı Ayrılıkların baş tacı Bir tek harf nefesi bile düşse gözlerinden Sana koştuğum yollardan düşmeden geri dönebilsem Öyle bir acı ki anlatılamaz hiç bir dilde Satsan satılmaz Atsan atılmaz Ateş söndürmez Sular yakmaz Depremler olsada yüreğimde Acın hiçbir zaman yerinden kıpırdamaz Kanatmayın artık kapanan yaralarımı Kurudu artık gözpınarların özledinmi yeniden ıslatmalarını Alıp götür benden yüreğimi ne olursun Beni bana bırak Beni benimle bırak Git başımdan AŞK ! ! ! Bana bırak yüreğimi . . . Defol git artık beni bana bırak.... serjiii Not: serjiii imzalı bütün şiirler tarafıma ait olup noter tasdiklidir |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Kimi zaman yokluğun
Kabus gibi çöker üzerime Ne kadar çabalasamda kurtulamam ki senden Çabaladıkça yalpalar Yalpaladıkça nefessiz kaldım Sen gelip dağıtasın diye kabusları Sımsıkı sarıldım yastığıma Yastığım yerine sımsıkı sarılmak isterdim sana Bitsin diye sancılarım Göğsünde uyurken Her kötü şeye göğüs gerecek kadar Gücüm olurdun Mutasyona uğradı artık duygularım Tıptı oyuncağı elinden alınmış çocuk gibi, Ağlarım.. Yorulmam yine ağlayarak sabahı ederim.. Artık çekip gidesim var bu şehirden Düşündüğüm herşeyde bu şehir varken Tüm savaşlarını kaybeden kumandan gibide olsam Gelmeyeceksin benimle bunu biliyorum İçimde unuttuğum yalnızlığımla Kendime söylediğim tek doğru bu Ben sana aşık Sen bir başkasına Farkında mısın bilmem ama İkimizde kaybediyoruz Bir gözyaşına dünyayı yakarken Bir tebessümünle sana defalarca taparken Bir dağbaşı yalnızlık yaşıyorum gözlerinde Dilimde ancak sen varsın Bas git dese de Şeytan Yine yeniden Aklımda Sen Varsın Bilemem benden sonra kimlere kalırsın Şarkıda söylenildiği gibi Sevgili olamadık Arkadaş kalamadık Ama unutma elveda diyen o gözlerine Bu Son Eyvallah'ım… serjiii Not: serjiii imzalı bütün şiirler tarafıma ait olup noter tasdiklidir |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Üzerime böyle dertleri |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bu şarkı geldi aklıma şiiri okuyunca. ![]() Yüreğin dert görmesin Serjiii.
![]() |
#8 |
![]() Bir şiir yazayım istedim sana HERBİŞEYİM |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ne güzel, şiir yazabilecek bir aşka sahip olmak.
Teşekkürler Serji.
![]() |
#10 |
![]()
Evet şiir yazabilecek bir aşka sahip olmak güzel bir şey bundan eminim. Emin olmadığım tek şey o aşkın bana bir beden büyük gelmesidir. Eski bir aşkın kırıntıları bunlar.
Teşekkür ederim Sultan |
![]() |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
ağlar, annelerimiz, benimle, bizde, burnumda, bıyıklarım, çocukluğum, daha, erkekler, kadar, korkmak, misin, olmak, öldür, öldürebilirsen, susan, terlememişti, tütüyorsun, yaşanır, yüzlü |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |