![]() |
|
Serbest Kürsü Her konuda tartışma açılan konular burada |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Yeni ÖSYM Başkanı'ndan İsmailağa Tarikatı liderine: Gül yüzlü efendim
ÖSYM Başkanlığı'na atanan Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy'un, İsmailağa Tarikatı'nın ölen lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'na 'gül yüzlü efendim' dediği ortaya çıktı. KPSS'de birçok sorunun Yediiklim Yayınevi'nin deneme kitapçığındaki sorularla aynı olduğunun ortaya çıkmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla ÖSYM Başkanlığı'na atanan Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy'un, İsmailağa Tarikatı'nın ölen lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'na 'gül yüzlü efendim' dediği ortaya çıktı. Ersoy'un, Ustaosmanoğlu'nun ölümü sonrasında paylaştığı taziye mesajında "Mahmut Ustaosmanoğlu Efendi Hazretleri Rabbim sana rahmet eylesin Habibine komşu eylesin Gül yüzlü efendim" dediği görüldü. CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesi Bülent Maraklı, Ersoy'un sözlerini paylaşarak, "Arkadaşlar önemli olan atananın değil, atayanın değişmesi. Biz değiştireceğiz" dedi. Maraklı, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Yeni ÖSYM Başkanı, atandığı an Twitter hesabını kapatmış olsa da birkaç tweetine Google sayesinde ulaşılıyor. Tarikatçıya "efendim" diyen bir ÖSYM Başkanı'mız var artık. Arkadaşlar önemli olan atananın değil, atayanın değişmesi. Biz değiştireceğiz." (HABER MERKEZ https://www.gazeteduvar.com.tr/yeni-...-haber-1576064 |
![]() |
3 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#2 |
![]()
Maraklı güzel demiş "Atananı değil atayanı değiştirmek" gerekir....
Kula kul olanlardan hala hayır bekliyoruz bu memlekette ve hala yakamızı kurtaramadık bunlardan, yazık!..
![]() |
#3 |
![]() Soruların çalındığını, fetöcüleri atadıklarını bildiğimiz için; güvenilirliği çoktan kaybetmişlerdi. Sıkıya gelince “fetö skandalı” diyen aktroller, akp skandalı olduğunu yutturamazlar artık. |
![]() |
2 Üyemiz OkyanusunKalbi'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
başkanından, efendim, liderine, ösym, tarikatı, yeni, yüzlü, İsmailağa |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |