![]() |
![]() |
#121 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Sana olan her şeyimi anlatmaya çalıştıkça işin içinden çıkamaz hale geliyor yazılarım. İki,üç cümle yazıp karalanıyorum onları. Yine anlatamamışım,yine olmamış diyorum içimden. Ne yazsam beğenmiyorum; yetmiyor bendeki seni karşılamaya!...Bu sefer de şarkılara yöneliyorum, aklıma geliyor bir tanesi ve dinliyorum;
Elimi açtımda yalvardım mevlaya Dileğim bir sendin istedim duamda Sevgili hasreti çekmek zor güzelim Ağlattın ağlattın tükendim sonunda İşte yine akşamı erken etmiş bir hayalsizlik günü..! Bende yine çölün ortasında senle etmişim dünü. Dışarda uğultusu kulaklarımı tırmalayan kum fırtınası... İçerde içinde kaybolduğum sessizlik. Masamda verdiğin veda hatırası, İçimde giderken bıraktığın ölmüş bir ben. Sevgili hasreti çekmek zor güzelim Ağladım ağladım tükendim sonunda Ben seni canımdan çok sevmedim mi güzelim Ben sana ömrümü vermedim mi güzelim Ben sana kendimi kul köle ettimde Sen bana mutluluğu çok gördün güzelim İki elimi yakana yapıştırıp hesap soracağım herşeyimle sana Elbet senin yerinde olacaktır cehennem bu kadar günahla inan bana Ben kapattım kendimi yalanlara dolanlara seviyorum deyip yalvaranlara Yalanmış hepsi yalan Sevmek diye bir şey yokmuş inan bana..... Lay lay lom galiba sana göre sevmeler Hopa şinanay galiba sana göre sevilmeler Uğramazmı semtinize ayıplar utanmalar Duysalar elalem sana ne söyler Son sözümü söyledim benden sabır bekleme Zaten dertle doluyum bir dert daha ekleme Sende kadir kıymet yok senin sevgin bu kadar Benden sana elveda melek yüzlü sahtekâr Hadi çek son defa sevgimizi öldürdüğün yalanlarını, Hadi bas tetiğe, git gidebilirsen...! Yık gözyaşlarımla ördüğüm duvarlarımı, Sök kalbimdeki seni sökebilirsen..! Beni sende öldürmüştün ya hani; Öldür birdaha öldüre bilirsen...! Öldür birdaha öldüre bilirsen...! Ben seni canımdan çok sevmedim mi güzelim Ben sana ömrümü vermedim mi güzelim Ben sana kendimi kul köle ettimde Sen bana mutluluğu çok gördün güzelim Lay lay lom galiba sana göre sevmeler Hopa şinanay galiba sana göre sevilmeler Uğramazmı semtinize ayıplar utanmalar Duysalar elalem sana ne söyler Dertli başıma yağan kar idin bıraktım artık erisin Uğruna canlar adamıştım artık bir hiçsin Sanmıyorum bundan sonra aklımdan ismin geçsin Anladımki sen bir yabancı kadar değersizmişsin. Hayaller ardı ardına durmadan akar Kırk yılın hatırı varsa içilen kahvede Bizim aşkımızın hatırı söyle ne kadar Söylenecek söz Gidilecek yol kalmadı artık senin Şimdi hayatımdan çık Melek Yüzlü Sahtekar * Bu derleme şiirimin adını Metin IŞIK'ın Melek Yüzlü Sahtekar isminden alıntı yaptım. Umarım beğenirsiniz. |
![]() |
![]() |
#122 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Çok güzelmiş,ellerinize,yüreğinize sağlık.Çok beğendim
![]() |
![]() |
5 Üyemiz Inatci'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#123 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Güzelmiş, gerçekten beğendim...ama bana bu günlerde bu tarz şeyler oldukça ağır geliyor, hava çok kasvetli vesselam..
![]() |
#124 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Dertli başıma yağan kar idin bıraktım artık erisin
Uğruna canlar adamıştım artık bir hiçsin Sanmıyorum bundan sonra aklımdan ismin geçsin Anladımki sen bir yabancı kadar değersizmişsin. Yani sende artık herkes gibisin !
Bazen mum alevi olmak lazım; sabırla tükenmeyi bekleyen, bazense volkan olmak lazım; önüne gelen herşeyi hızla tüketen...!!! Kimine SU oLacaksın, kimine SEL ...!!! Kimine MUM olacaksın, kimine VOLKAN ...!!! Ama kimseye asla ve asla KUL oLmayacaksın... !!! |
![]() |
4 Üyemiz Hasat'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#125 |
![]()
İnatcı ve Tanıdık çok teşekkür ederim.
Hasat abla aynen öyle :=) |
![]() |
4 Üyemiz Serji'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#126 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Demek ki, hakettiğinden fazla değeri vermeyecekmişsin ![]() Teşekkürler Serji... |
|
![]() |
3 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#128 |
![]() |
![]() |
Serji'in Mesajına Teşekkür Etti |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
ağlar, annelerimiz, benimle, bizde, burnumda, bıyıklarım, çocukluğum, daha, erkekler, kadar, korkmak, misin, olmak, öldür, öldürebilirsen, susan, terlememişti, tütüyorsun, yaşanır, yüzlü |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |