![]() |
![]() |
#1 |
![]() ![]() |
![]() hayal yüzlü kız hangi tığ ördü yüzüne bu çelikten tülü gör ki yeniden açtı alevlerini kül tohumu bil ki gölgesi yok hıçkırığın örselediğim bulutlar sarmaş dolaş efkarınla rüzgar yüklen gırtlağımdaki ilmekli türküleri dualarım kaldırın yanağımdan sürünen gözyaşlarımı melekler kallavi hayallerimi yontun gökyüzünden asın gözyaşımla gerdanına hayal yüzlü kız kim çıkarır gizli yüzünü mehtabı kazarak kim dokur toprağa seni rengarenk hüzmelerin gözyaşımda gökkuşağı neden mektupların rüzgardan ibaret niçin her çiçeğin tohumu sensin susma böylesi ustaca kim gülebilir paslı yüzle konuş sahi hayaller hep mi susar Recep Koç
![]() |
#4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Teşekkürler Nazlıcan ..
İsmini çok seviyorum ![]() ![]() Neyse konu bu değildi demi ![]() emeğine sağlık güzel şiir ![]()
![]() |
#5 |
![]() ![]() |
![]()
sağolun
ben kızın parmağındaki yüzüğü beğendim, kaç paradır acaba satsak ![]()
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
yüzlü |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |