27.02.2013, 05:30 | #1 |
|
Vanadokya (Van)
VANADOKYA
VANADOKYA TRAVERTENLER Kaynak |
6 Üyemiz Gulbade'in Mesajına Teşekkür Etti. |
27.02.2013, 06:54 | #2 |
|
Cevap: Van-Vanadokya
Ben her zaman dillendirir ve "'En yakınımızda sandığımız unsurlarla ilgili' olmak üzere dahi o denli az, hatta neredeyse hiçbir şey bilmiyoruz" derim.
Mesela "Şehir ve Adam" adlı bir dizi olmasaydı, belediye başkanlarının aynı zamanda, ABD'deki kasabaların güvenliğini sağlamakla görevli şeriflerin ita amirleri pozisyonunda bulunduklarını bilemeyecektik. Doksa'nın, Yunanistan'daki Türkler tarafından kurulup da amatör liglerde top koşturan 17 takıma en yakın pozisyonda bulunan profesyonellik tecrübesine sahip tek ekip konumunda yer aldığı ve bu belirttiğim durumundan dolayı da bahsini geçirdiğim 17 amatör takımın gözünde, futbolcularının kendilerini sergileyip dışa açılabilecekleri bir ortamı meydana getirdiği meselesinin bilgi dağarcığımıza yerleştirilmişliği keyfiyetiyle alakalı bir şekilde ise internete teşekkür etmeliyizdir. Yine mesela ben kalkıp da size, "ABD'deki kızılderili kabilelerinin mensuplarına pasaport verme yetkisine sahip bulunduklarını biliyor muydunuz?" şeklinde bir soru yöneltsem, büyük bir ihtimaldir ki bu yönelttiğim soruya alacağım cevabı "hayır" meydana getirecektir. Peki ben bunu nereden mi bilmekteyimdir? "Türkiye'yi ziyaret etme işini İstanbul'a gelmek suretiyle başlatan kızılderili bir ilkokul öğretmeni ile ilgili" olarak Cumhuriyet'te yayınlanan bir habere ait metin kısmını okumuşluğumdan dolayı bilmekteyimdir. Bu yukarıda yazılanlar da insana, "İşte buyrun yurdumuzun Van bölgesinde Kapadokya'daki Peri Bacaları'na benzeyen bir oluşum daha bulunmaktadır ve bizim de bu durumdan haberimiz yoktur" dedirtecek türden bir bilgiyi ihtiva etmektedir. |
4 Üyemiz Boyacikoylu'in Mesajına Teşekkür Etti. |
20.02.2014, 21:14 | #3 |
|
Cevap: Van-Vanadokya
Kapadokya olmuş Vanadokya... Böyle bir yerin olduğundan bile haberim yoktu..
Teşekkürler Gülbade... |
2 Üyemiz Redwine'in Mesajına Teşekkür Etti. |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
öğretim, Önemli, turizm, vanadokya, vanvanadokya, yavuzlar |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |